A játékosok ezentúl kriptopénzt is nyerhetnek egy játékfejlesztő vállalat legújabb FPS-játékában

-

Június 21-én, a WAR FIELD vállalat bemutatta legújabb ’belső nézetű lövöldözős’ (FPS) játékát, amelyben a játékosok már kriptopénzt is nyerhetnek.

A felhasználók a WAR FIELD Golderét (GLDR) használhatják – egy ERC-20 kompatibilis, Ethereum-alapú kriptotokent – hogy karakterük „életére” fogadhassanak.

„Gamerek álma”

Habár a pénz belevonása a játékokba nem újkeletű, a WAR FIELD azt mondja, ez az ötlet vonzó lehet azon játékosok számára, akik érdekeltek abban, hogy egy kis extra pénzt keressenek.

Mi lehetne jobb annál, mint pénzt kapni videojátékok játszásáért? Ez a gamerek álma” – mondja Andrius Mironovskis, a WAR FIELD alapító vezérigazgatója.

„A WAR FIELD nem csak arról szól, hogy a legjobb grafikát, vagy valami egészen újat nyújtsunk a játékosok számára. Ez egy izgalmas, gyors-ütemű játék a világ legnépszerűbb műfajából, amely lehetőséget ad bárki számára, hogy valami valódit nyerjen, valami olyat, amit majd később valódi pénzre válthat, eladhat.”

Az új online FPS-játék átformálhatja az egész blokklánc-alapú játékgazdaságot. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nyerjenek vagy kereskedjenek a Golderrel – mintha csak bitcoint vagy ethereumot használnának – olvasható a vállalat sajtóközleményében.

Andrius Mironovskis szerint a WAR FIELD csapata azért határozott egy lövöldözős játék mellett, mert a játékiparban ezek a játékok rendelkeznek a legnagyobb piaci részesedéssel – számokban kifejezve 100 milliárd dollárral.

A vállalat tervei szerint még több játékot adnak majd hozzá a Golder platformjához.

Piaci játék

A WAR FIELD lövöldözős játékának szabályai szerint a játékosok egy deathmatch-típusú (azaz életre-halálra menő) játékban vesznek majd részt, ahol a győztesek Goldert szereznek a vesztesektől.

A nagy versenyekkel ellentétben, a játékosnak nem szükséges profinak lennie ahhoz, hogy élvezhesse a WAR FIELD-et és kriptopénzt nyerjen – elég csak egy kicsivel okosabbnak lennie az ellenfélnél.

A vállalat 2018 novemberének végére szeretne elindítani egy piacteret, illetve új csataterekkel kibővíteni a játékot.

A WAR FIELD szintén tervezi, hogy megjelentet egy mobilverziót, illetve Playstation és Xbox verziókat következő év május 15-ig.

A Golder tokenek a vállalat tömegértékesítési kampánya alatt érhetőek el, amely június 28-án kezdődött és november 15-ig fog tartani.

Az ICO ideje alatt a WAR FIELD jelentős engedményeket ad – akár 60%-os kedvezményt.

Ha az ICO befejeződik, a Goldert feloldják, és az teljesen kereskedhetővé válik.

Akármilyen ERC-20 tokenre be lehet majd váltani mindenféle felső korlát nélkül, ezután pedig szabadon kereskedővé válik a kriptopénz váltókon.

A vállalat úgy látja, a Golder a játék népszerűségével egyenes arányban fog majd növekedni.

A WAR FIELD tanácsadó testületét olyan iparági veteránok alkotják, mint Adalberto Bruno (Electronic Arts), Tom Frisina (Bally Technologies, Electronic Arts, Imagination Park Entertainment, thatgamecompany), Dylan Sharkey (LinkedIn), Scott Shirley (hivatásos játékos: HALO and Call of Duty) és Benjamin Turshana (Electronic Arts, IGN, GameSpy).

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!