A Helium (HNT) árfolyama tovább zuhan

-

A Helium közösség által létrehozott szervezet, a Readiness Working Group nemrégiben frissített jelentést adott ki a Solana-ra való áttérés állásáról.

A HNT a híreket követően tovább zuhant, és íme, miért. A felkészültségi munkacsoport eredetileg március 27-ét jelölte meg a migráció időpontjaként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A szervezet azonban megszavazta, hogy a migráció helyzetének felmérése céljából tartott harmadik ülést követően április 18-ra tolják ki a migrációt. A jelentés szerint a migrációs előkészületek továbbra is a tervek szerint haladnak.

A Hélium közösség három okból döntött a migráció időpontjának kitolása mellett. Először is szükség volt néhány működési fejlesztésre és további tesztelésre.

A második ok az volt, hogy a szükséges kormányzati szavazásokra vártak, a harmadik pedig, hogy a közösség felkészültsége nem volt 100%-os.

A Hélium natív tokenje, a HNT azon kevés érmék egyike, amelyek a héten a piaci irányokkal ellentétben csökkenő pályára álltak.

Nagyjából 18%-ot esett 24 órán belül, miután bejelentették, hogy az átállás időpontja késik. Az 1,53 dolláros sajtókori ára 55%-os árengedményt jelentett a februári csúcsokhoz képest.

Forrás: tradingview.com

A HNT kereskedőknek azt is figyelembe kell venniük, hogy az árfolyam most túladott, és jelenleg egy kulcsfontosságú támaszvonalnál van.

Korábban március 14-én és az év elején, januárban újra tesztelte ugyanezt a támaszt. Más szóval, a jelenlegi szintről való visszapattanás valószínűsége jelentős.

Bár a jelenlegi várakozások szerint a HNT visszapattanhat, néhány tényezőt figyelembe kell venni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Például a Binance nemrég bejelentette, hogy március 24-én tervezi a HNT törlését a tőzsdéről. Ez a döntés hozzájárulhatott a hirtelen megugró kiáramláshoz.

A tőzsdéről való törlés bejelentése azt jelenti, hogy a HNT lemarad a Binance-on egyébként elérhető likviditásról.

A token visszapattanási képessége így korlátozott lehet. Ami a láncon belüli megfigyeléseket illeti, a volumen- és volatilitási mérőszámok az elmúlt 24 órában, a sajtótájékoztató idején heti csúcsot értek el.

Forrás: santiment.net

A volumen és a volatilitás megugrása a megnövekedett eladási nyomást jelzi, de vajon ez tényleg a közelmúltbeli kiáramlások csúcsát jelenti?

Nos, a HNT piaci kapitalizációjának mérőszáma nemrégiben a felhalmozódás jeleit mutatta 224,2 millió dolláron, mielőtt tovább gyengült volna 212,4 millió dollárra.

Forrás: santiment.net

Azok, akik megpróbálják elkapni a leeső kést, a fenti megfigyelés alapján vérzéssel végződhetnek.

Ez megerősíti, hogy gyenge vételi nyomás van, és további lefelé irányuló árfolyamnak kedvezhet.

zeta

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!