A Helium (HNT) árfolyama tovább zuhan

-

A Helium közösség által létrehozott szervezet, a Readiness Working Group nemrégiben frissített jelentést adott ki a Solana-ra való áttérés állásáról.

A HNT a híreket követően tovább zuhant, és íme, miért. A felkészültségi munkacsoport eredetileg március 27-ét jelölte meg a migráció időpontjaként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A szervezet azonban megszavazta, hogy a migráció helyzetének felmérése céljából tartott harmadik ülést követően április 18-ra tolják ki a migrációt. A jelentés szerint a migrációs előkészületek továbbra is a tervek szerint haladnak.

A Hélium közösség három okból döntött a migráció időpontjának kitolása mellett. Először is szükség volt néhány működési fejlesztésre és további tesztelésre.

A második ok az volt, hogy a szükséges kormányzati szavazásokra vártak, a harmadik pedig, hogy a közösség felkészültsége nem volt 100%-os.

A Hélium natív tokenje, a HNT azon kevés érmék egyike, amelyek a héten a piaci irányokkal ellentétben csökkenő pályára álltak.

Nagyjából 18%-ot esett 24 órán belül, miután bejelentették, hogy az átállás időpontja késik. Az 1,53 dolláros sajtókori ára 55%-os árengedményt jelentett a februári csúcsokhoz képest.

Forrás: tradingview.com

A HNT kereskedőknek azt is figyelembe kell venniük, hogy az árfolyam most túladott, és jelenleg egy kulcsfontosságú támaszvonalnál van.

Korábban március 14-én és az év elején, januárban újra tesztelte ugyanezt a támaszt. Más szóval, a jelenlegi szintről való visszapattanás valószínűsége jelentős.

Bár a jelenlegi várakozások szerint a HNT visszapattanhat, néhány tényezőt figyelembe kell venni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Például a Binance nemrég bejelentette, hogy március 24-én tervezi a HNT törlését a tőzsdéről. Ez a döntés hozzájárulhatott a hirtelen megugró kiáramláshoz.

A tőzsdéről való törlés bejelentése azt jelenti, hogy a HNT lemarad a Binance-on egyébként elérhető likviditásról.

A token visszapattanási képessége így korlátozott lehet. Ami a láncon belüli megfigyeléseket illeti, a volumen- és volatilitási mérőszámok az elmúlt 24 órában, a sajtótájékoztató idején heti csúcsot értek el.

Forrás: santiment.net

A volumen és a volatilitás megugrása a megnövekedett eladási nyomást jelzi, de vajon ez tényleg a közelmúltbeli kiáramlások csúcsát jelenti?

Nos, a HNT piaci kapitalizációjának mérőszáma nemrégiben a felhalmozódás jeleit mutatta 224,2 millió dolláron, mielőtt tovább gyengült volna 212,4 millió dollárra.

Forrás: santiment.net

Azok, akik megpróbálják elkapni a leeső kést, a fenti megfigyelés alapján vérzéssel végződhetnek.

Ez megerősíti, hogy gyenge vételi nyomás van, és további lefelé irányuló árfolyamnak kedvezhet.

zeta

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!