A Glassnode állítása szerint az etherkészlet több mint 90%-át a jelenlegi árfolyamnál alacsonyabb áron szerezték be.

Ahogy az ETH folytatja idei rekordjainak folyamatos megdöntéseit, a megvásárolt tokenek legnagyobb része a jelentések szerint jövedelmező.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Glassnode blokkláncelemző cég adatai szerint a forgalomban lévő ETH jelenleg “jövedelmező állapotban” van.

Ez azt jelenti, hogy a 112 millió ETH-nak nagyjából 90%-át alacsonyabb áron szerezték be, mint az ether jelenlegi piaci árfolyama. Erről a Glassnode egy augusztus 4-i Twitter-bejegyzésben számolt be.

A Glassnode szerint legutóbb 2018 februárjában állt fenn ilyen helyzet, amikor az ETH-t 925 dollár körül kereskedték.

Az ether a bitcoin után a második legnagyobb kriptopénz piaci kapitalizációját tekintve. A Coin360 adatai alapján az ether piaci kapitalizációja jelenleg nagyjából 44 milliárd dollár, míg a bitcoiné 207 milliárd dollár a cikk írásakor.

 

A kriptopiacok egy bullish trendjét követően július végétől mind az ether, mind pedig a bitcoin új magaslatokat ért el 2020-ban.

A jelenleg 391 dollárt érő ether augusztus 2-án egy kis időre átlépte a 400 dolláros küszöböt a Coin360 alapján.

A 2020-ban tapasztalt fokozatos növekedés következtében január 1. óta 200%-os értékgyarapodást tudhat maga mögött.

 

Az ether legújabb árrekordjait sokak szerint az Ethereum 2.0-t övező izgalmak hajtják. Ez jelentős frissítése lesz a hálózatnak, ugyanis a most használt proof-of-stake konszenzusalgoritmus helyébe bevezeti a modernebb és környezetkímélőbb proof-of-stake rendszert.

Nem meglepő módon a PoS-re váló áttérés, együtt a decentralizált pénzügyek piacának masszív növekedésével, kulcsszerepet játszik majd egy esetleges etherraliban.

Olvastad már? Az OKEx rendszere nem engedte a villámzuhanás során, hogy likvidálódjanak a pozíciók

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.