A Fidelity kiadott egy hírt, amely szerint a sokak által várt kriptopénztőzsdéje és kripto-letétkezelő platformja, a Fidelity Digital Asset Services (FDAS) már „végső tesztelés alatt van.”

Olvastad már? Egy kutatás szerint a kriptorendezvények résztvevőinek közel 80%-a férfi

A pénzügyi szolgáltató elmondta, hogy a szolgáltatás csakis „kiválasztott, kritériumoknak megfelelő felhasználók” számára elérhető.

A Fidelity az intézményi befektetőket célozza meg

A cég már sokszor kiemelte, hogy az intézményi befektetőkre összpontosít.

„A korai felhasználók nagyon fontosak a végső tesztelés és utolsó simítások alatt. Ez teszi lehetővé majd, hogy egy szélesebb intézményi kört is kiszolgálhassunk a jövőben” – mondták.

A Fidelity szerint az intézmények részéről a vártnál jelentősen nagyobb igény van egy „megbízható cégre, amely digitális vagyonokkal foglalkozik.” Ezt a különböző vállalkozásokkal folytatott tárgyalások során állapították meg.

A cég kockázatokkal és szabályozások betartásával foglalkozó csapata aktívan együttműködik szakértőkkel, hogy biztosabbá és szabályozottabbá tegyenek mindent. Abban reménykednek, hogy „egy új mércét állíthatnak a kriptografikus pénzügyekben.”

A Fidelity szerint a felület fejlesztése „tele volt kihívásokkal, de megérte”.

Nem tudni mikor indul pontosan az FDAS

A Fidelity nem közölt konkrét időpontot az FDAS indulásával kapcsolatban, de a kriptoközösség márciusi indulásra számít.

A Bloomberg január 29-én írta meg, hogy a Fidelity márciusban tervezi elindítani a kripto-letétkezelő szolgáltatását.

A forrásuk „három személy, aki nagyon jártas a témában”. Tom Jessop, a Fidelity Digital Assets alapítója 2018 végén mondta, hogy a cég 2019 első harmadában szeretné elindítani az FDAS-t.

Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük