A Fidelity kriptoplatformja „végső tesztelés alatt van”

-

A Fidelity kiadott egy hírt, amely szerint a sokak által várt kriptopénztőzsdéje és kripto-letétkezelő platformja, a Fidelity Digital Asset Services (FDAS) már „végső tesztelés alatt van.”

Olvastad már? Egy kutatás szerint a kriptorendezvények résztvevőinek közel 80%-a férfi

A pénzügyi szolgáltató elmondta, hogy a szolgáltatás csakis „kiválasztott, kritériumoknak megfelelő felhasználók” számára elérhető.

A Fidelity az intézményi befektetőket célozza meg

A cég már sokszor kiemelte, hogy az intézményi befektetőkre összpontosít.

„A korai felhasználók nagyon fontosak a végső tesztelés és utolsó simítások alatt. Ez teszi lehetővé majd, hogy egy szélesebb intézményi kört is kiszolgálhassunk a jövőben” – mondták.

A Fidelity szerint az intézmények részéről a vártnál jelentősen nagyobb igény van egy „megbízható cégre, amely digitális vagyonokkal foglalkozik.” Ezt a különböző vállalkozásokkal folytatott tárgyalások során állapították meg.

A cég kockázatokkal és szabályozások betartásával foglalkozó csapata aktívan együttműködik szakértőkkel, hogy biztosabbá és szabályozottabbá tegyenek mindent. Abban reménykednek, hogy „egy új mércét állíthatnak a kriptografikus pénzügyekben.”
A Fidelity szerint a felület fejlesztése „tele volt kihívásokkal, de megérte”.

Nem tudni mikor indul pontosan az FDAS

A Fidelity nem közölt konkrét időpontot az FDAS indulásával kapcsolatban, de a kriptoközösség márciusi indulásra számít.
A Bloomberg január 29-én írta meg, hogy a Fidelity márciusban tervezi elindítani a kripto-letétkezelő szolgáltatását.
A forrásuk „három személy, aki nagyon jártas a témában”. Tom Jessop, a Fidelity Digital Assets alapítója 2018 végén mondta, hogy a cég 2019 első harmadában szeretné elindítani az FDAS-t.
Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Márciusi altcoinok megfigyelése a Solana árnyékában

Vendégbejegyzés A kriptopiac napjainkban jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amit a Solana (SOL) figyelemre méltó útja és a skálázható, biztonságos és decentralizált web3 platform előmozdítását célzó stratégiai...

A Solana egy hét alatt 10%-ot esett

A Solana (SOL) az elmúlt 24 órában 100 dollár alá csúszott, mielőtt a befektetők vásárlásai a CoinMarketCap szerint a cikk írásakor 101 dollárra emelkedtek. Az ötödik...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!