A Dogecoin megvásárolható? A BitMEX alapítója felkarolja a DOGE-t!

-

A kriptopiacokon az elmúlt napokban tűzvészszerű eladásokat regisztráltak, vörösre festve a szektor nagy részét.

Az őrült leárazások közepette a BitMEX alapítója és a kriptoalap Maelstrom CIO-ja, Arthur Hayes úgy döntött, hogy a legutóbbi mélypontokon felvásárolja a Dogecoin-t (DOGE).

dogecoin
Forrás: X

„Szeretem ezt az ingadozó oldalazástól lefelé tartó shitcoin árfolyam-akciót. A $PENDLE és a $DOGE csomagjaimat bővítem.”

Habár Hayes nem árult el többet a DOGE-ra vonatkozó lépéséről, korábban kijelentette, hogy a nyári choppiness tökéletes a további digitális eszközök felhalmozásához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hogyan áll a DOGE

A DOGE, a legnagyobb piaci tőkeértékű mémcoin a heti grafikonokon 10%-ot esett, de a CoinMarketCap adatai szerint a napi fronton enyhe enyhülést tapasztalt.

A hét folyamán korábban a Santiment megállapította, hogy a közelmúltbeli piaci visszaesés miatt meredeken csökkent a hangulat az olyan kiválasztott érmék iránt, mint a DOGE és a Shiba Inu, ami remek vételi lehetőséget biztosít számukra.

„A türelmes kereskedők, akik arra vártak, hogy a tömeg feladja ezeket a nagy tőkeértékű altcoinokat, végre megkaphatják a vételi lehetőségüket a FOMO 2024-es mélypontjánál.”

Ezenkívül a Santiment egy új adatszolgáltatása rámutatott, hogy a DOGE masszívan alulértékelt, és a történelmi trendek alapján megugorhat.

„Minél alacsonyabb egy kriptopénz 30 napos MVRV-je, annál nagyobb a valószínűsége, hogy rövid távú ugrást látunk: Bitcoin: -4,0% (Mild Bullish), Ethereum: -4,3% (Mild Bullish), XRP: -3,5% (Mild Bullish), Dogecoin: -16,7% (Very Bullish)”

dogecoin
Forrás: X

Az MVRV (Market Value to Realized Value) azt méri, hogy egy eszköz alulértékelt vagy túlértékelt. A DOGE olvasata -16,7% volt, ami a legmélyebb, amit valaha is elért az elmúlt 30 napban, és azt sugallta, hogy masszívan alulértékelt és diszkont vétel.

A Santiment adatai tehát alátámasztották Arthur Hayes tézisét, miszerint a kutya-témájú mémcoinra érdemes longba menni.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Egy nemrégiben készült jelentés azt is megállapította, hogy néhány közepes méretű bálna vásárolta a mémcoint, ami egy bikás fordulatot indukálhat.

Egy határozott bikás fordulat azonban csak akkor következhet be, ha a Bitcoin [BTC] visszafordítja a közelmúltbeli veszteségeket.

Olvastad már? Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!