A Coinbase várhatóan listázza az algo, atom, dash, DCR, matic, ONE, ONT és waves coinokat. A kriptováltó augusztus 5-én jelentette be a tervezett bővítést.

Hétfői blogbejegyzésükben a listázásért felelős csapat Zach Segal – a Blockchain Curated alapítójának – vezetésével elmondta: megfontolták a következő kriptovaluták listázását: algorand, cosmos, dash, decred, matic network, harmony, ontology, waves.

Érdekesség, hogy ezek közül kettő is, a matic és a harmony is felkerült a várólistára, holott azok a Binance Launchpad szolgáltatásával, az IEO segítségével debütáltak az idén.

A blogposzt kitér arra is, hogy bármely olyan digitális eszköznek – amelynél szóba kerül a listázás – „komoly technikai és megvalósíthatósági követelményeknek kell megfelelniük, és esetenként a hivatalos szabályhozóknak, hatóságoknak is rá kell bólintania”.  A Coinbase éppen ezért nem tudja garantálni, hogy ezek a kriptók biztosan listázásra kerülnek a felületükön.

Ezenkívül, ha ezen eszközök esetében a támogatás mellett döntenek, a törvényhozás hatókörébe kerülnek. Ennek értelmében el kell fogadniuk a felülvizsgálatot és a különböző azonosítási eljárásokat.

Végezetül elmondták, hogy a jövőben is terveznek hasonló hirdetményeket, hogy elérjék a céljaikat. Ilyen például az őáltaluk elvárt technikai standardnak megfelelő (pl. feleljenek meg az általuk is használt Digital Asset Framework jogszabálygyűjteménynek) összes kriptoprojekt támogatása, és azok összeegyeztetése a megfelelő törvényekkel, jogszabályokkal.

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂