Az USA és a világ egyik legnagyobb kriptováltója, a Coinbase megvette a Skew platformot.

Ők intézményi szintű blokklánc-elemző csapatot tartanak fent, és olyan partnerekkel dolgoznak együtt, mint az One River Asset Management, és a Susquehanna International Group.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Greg Tusar, a Coinbase elnökhelyettese jelentette be a felvásárlást, kiemelve, hogy a valós idejű adatszolgáltatásnak köszönhetően az ügyfeleik így jobb üzleti döntéseket tudnak majd hozni.

Hozzátették azt is, hogy továbbra is fenntartják a kiépített kapcsolatokat a Skew eddigi intézményi partnereivel.

„Izgatottak vagyunk, hogy a Coinbase Prime integrálni tudja a Skew adatelemző megoldásait, így a felhasználók valós idejű adatokhoz juthatnak a spot és a származtatott piacokról.”

A Skew a saját blogján jelentette be az eseményt:

„A csatlakozásunk a Coinbase-hez páratlan lehetőségeket nyújt a növekedésre, de továbbra is arra fókuszálunk, hogy a meglévő partnereinket a legjobban kiszolgálhassuk.”

A Coinbase már két éve a Skew partnerei között van, az elemzőcsapat szerint pedig nem egyszerűen csak egy hosszú időre visszatekintő együttműködés van köztük, hanem elő kézből tapasztalhatják meg a Coinbase termék-központú céges kultúráját, és az elköteleződését az intézményi szféra irányába.

A londoni székhelyű Skew 2018-ban jött létre, hogy transzparensebbé tegyék a kriptopiacot, és növeljék az intézményi adopciót.

A cég gyorsan növekedett, eddig több, mint 100 nagy ügyfelet tudtak szerezni.

A csapatukat úgy építették fel, hogy mind a kriptoiparból, mind a hagyományos pénzszektorból érkeztek hozzájuk szakértők, olyan helyekről is, mint a JPMorgan, Goldman Sachs és a Citi.

A felvásárlást alig egy héttel azután jelentették be, hogy a Coinbase nyilvánosan kereskedett cégként, tőzsdén lett listázva.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Ezután nem sokkal a vállalat vezetői nagy mennyiségű részvényüket adták el, komoly hasznot zsebre téve. A váltó viszont már a listázás előtt is több felvásárlást végzett.

Januárban a Bison Trail blokklánc-szolgáltatót vette meg, az információk szerint 80 millió dollárért.

Ezelőtt pedig a Routefire kereskedelmi fejlesztőcég került hozzájuk, hogy a saját kriptotőzsdéjüket tovább bővíthessék, több szolgáltatást tudjanak nyújtani.

Olvastad már? Törökország 6 főt ítélt börtönbüntetésre a Thodex-ügyben

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!