A Coinbase felvásárolta a Skew elemzőcéget

-

Az USA és a világ egyik legnagyobb kriptováltója, a Coinbase megvette a Skew platformot.
Ők intézményi szintű blokklánc-elemző csapatot tartanak fent, és olyan partnerekkel dolgoznak együtt, mint az One River Asset Management, és a Susquehanna International Group.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Greg Tusar, a Coinbase elnökhelyettese jelentette be a felvásárlást, kiemelve, hogy a valós idejű adatszolgáltatásnak köszönhetően az ügyfeleik így jobb üzleti döntéseket tudnak majd hozni.
Hozzátették azt is, hogy továbbra is fenntartják a kiépített kapcsolatokat a Skew eddigi intézményi partnereivel.

„Izgatottak vagyunk, hogy a Coinbase Prime integrálni tudja a Skew adatelemző megoldásait, így a felhasználók valós idejű adatokhoz juthatnak a spot és a származtatott piacokról.”

A Skew a saját blogján jelentette be az eseményt:

„A csatlakozásunk a Coinbase-hez páratlan lehetőségeket nyújt a növekedésre, de továbbra is arra fókuszálunk, hogy a meglévő partnereinket a legjobban kiszolgálhassuk.”

A Coinbase már két éve a Skew partnerei között van, az elemzőcsapat szerint pedig nem egyszerűen csak egy hosszú időre visszatekintő együttműködés van köztük, hanem elő kézből tapasztalhatják meg a Coinbase termék-központú céges kultúráját, és az elköteleződését az intézményi szféra irányába.
A londoni székhelyű Skew 2018-ban jött létre, hogy transzparensebbé tegyék a kriptopiacot, és növeljék az intézményi adopciót.
A cég gyorsan növekedett, eddig több, mint 100 nagy ügyfelet tudtak szerezni.
A csapatukat úgy építették fel, hogy mind a kriptoiparból, mind a hagyományos pénzszektorból érkeztek hozzájuk szakértők, olyan helyekről is, mint a JPMorgan, Goldman Sachs és a Citi.
A felvásárlást alig egy héttel azután jelentették be, hogy a Coinbase nyilvánosan kereskedett cégként, tőzsdén lett listázva.

Ezután nem sokkal a vállalat vezetői nagy mennyiségű részvényüket adták el, komoly hasznot zsebre téve. A váltó viszont már a listázás előtt is több felvásárlást végzett.
Januárban a Bison Trail blokklánc-szolgáltatót vette meg, az információk szerint 80 millió dollárért.
Ezelőtt pedig a Routefire kereskedelmi fejlesztőcég került hozzájuk, hogy a saját kriptotőzsdéjüket tovább bővíthessék, több szolgáltatást tudjanak nyújtani.

Olvastad már? Törökország 6 főt ítélt börtönbüntetésre a Thodex-ügyben

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!