A Cardano bálnák még mindig tartják az „érméiket”

-

Charles Hoskinson számára nem újdonság a viták és a kritikák, ha a Cardano blokklánccal kapcsolatos ügyekről van szó.

A legutóbbi kritika a contingent stakinggel kapcsolatos, amelyről Charles nemrég beszélt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Charles egy nemrégiben megjelent posztjában foglalkozott a kérdéssel, amelyben hitetlenkedését fejezte ki a megértés hiányából fakadó kritikával kapcsolatban.

A Cardano vezérigazgatója két nappal ezelőtt újra bevezette a feltételes tétgyűjtés ötletét.

A kritika egyik oka, hogy az ötlet a blokkláncon belüli szerződéses megállapodások javítását érintette. Ennél is fontosabb, hogy a szabályozási környezeten belüli műveletekkel foglalkozik.

A KYC által felvetett aggodalmak között szerepel, hogy a Cardano a KYC-t fogja erőltetni, különösen a tét elhelyezésekor.

Hoskinson erre úgy reagált, hogy kijelentette, hogy a Cardano nem fog KYC rendszert bevezetni. Azt is megjegyezte, hogy ez nem fogja helyettesíteni a normál tétet.

Hoskinson elmagyarázta, hogy a feltételes tét egy olyan biztonsági mechanizmus, amely szerződéses környezetben ellensúlyozhatja az ISPO-kkal kapcsolatos kockázatok egy részét.

Ez még csak a koncepció kidolgozásának szakaszában van. El lehet azonban gondolkodni azon, milyen lenne, ha egy ilyen mechanizmust megvalósítanának.

Az extra ellenőrzések vagy biztonsági intézkedések megléte valószínűleg magasabb szintű bizalmat vezetne be a Cardano hálózat, valamint a résztvevők számára.

Egy ideális környezetben, amelyet nagy kereslet jellemez, az ADA iránti további kereslet a feltételes stakerek részéről hozzájárulhatna az uralkodó piaci kereslethez.

Ha már az ADA-nál tartunk, a héten eddig bullish teljesítményt nyújtott. A szerdai (február 15-i) rally során sikerült új 2023-as csúcsot elérnie 0,42 dolláron.

cardano

Az ADA árfolyama az elmúlt 24 órában kissé visszaesett, ami megerősíti, hogy az e heti rally után volt némi nyereségfelvétel.

De vajon az ADA befektetőknek egy mélyebb medvés visszalépésre kell-e számítaniuk?

Eddig az uralkodó eladási nyomás az MVRV-arány enyhe csökkenésében nyilvánult meg, ami megerősíti, hogy a közelmúltbeli csúcsokon vásárolt befektetők nem profitáltak.

Forrás: santiment.net

Legutóbb február 14-én fordult elő, hogy az életkor szerinti fogyasztás mérőszáma nagymértékben megugrott.

Ez nagyjából ugyanabban az időben történt, amikor az árfolyam rallyra indult, ami megerősíti a bikás volumeneket.

Eddig azonban nem volt megfigyelhető kiugrás, ami azt jelenti, hogy a bálnák még mindig tartják az érméiket.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Binance finanszírozási árfolyamában láttunk egy erős zuhanást, mielőtt visszatért volna. Ez tükrözheti a medvés eredményt, míg a helyreállás azt sugallja, hogy a jelenlegi szinten még mindig van némi kereslet.

Eközben a DYDX finanszírozási aránya továbbra is emelkedik, miközben a fejlesztési tevékenység egészséges szinten marad.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? A 600 millió dolláros vagyonért folytatott csata fokozódik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!