A Cardano (ADA) ilyen hatással volt a DJED indítása előtt

-

Több hónapos fejlesztést követően a Cardano [ADA] natív, túlbiztosított stabilcoinja, a Djed [DJED] január 31-én indult el a hálózat főhálózatán.

A DJED az Egyesült Államok dollárjához van kötve, és a Cardano natív kriptopénzével, az ADA-val fedezett. A Shen [SHEN] tokent fogadja el tartalék érmeként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bejelentés szerint, ha a tartalékarány 400% alá csökken, a platform megakadályozza a SHEN égetését és új DJED verését, de a DJED mindig beváltható lesz.

Amióta a DJED elindult a mainnet-en, a SHEN verése megugrott, és a tartalékarány 598% volt.

Ha az arány 800% fölé emelkedik, az új SHEN verése meg lesz akadályozva, de a felhasználók továbbra is képesek lesznek DJED-et veretni és égetni.

Hasonlóképpen, az elmúlt 24 órában több mint 27 millió dollárnyi ADA tokent zártak be a DJED ökoszisztémába.

A bejelentő blogbejegyzésben az állt, hogy a DJED mögött álló fejlesztők a következő egy év során tovább kívánják fejleszteni a stabilcoin-t.

Ez olyan frissítéseket fog tartalmazni, mint a jobb skálázhatóság az 1.2-es verzióban a Vasil funkciókkal, dinamikus díjakkal és árakkal, valamint egy továbbfejlesztett delegálási program az 1.3-as verzióban.

A fejlesztők azt is tervezték, hogy a fedezeti lehetőségeket kibővítik a Cardano hálózaton a Wrapped BTC [wBTC] és a Wrapped ETH [wETH] bevonásával.

A DJED decentralizált tőzsdéken (DEX-ek), köztük a MinSwap, a Wingriders és a MuesliSwap bevezetése a Cardano összértékének jelentős növekedését eredményezte.

Az elmúlt 24 órában a zárolt összérték (TVL) 22%-os növekedést mutatott, ami a DJED veretésére szolgáló ADA betétek növekedésének köszönhető.

Forrás: defillama.com

A DeFi Llama adatai szerint a MinSwap volt a vezető a lánc összes DEX-je között, az elmúlt 24 órában 31%-os növekedést regisztrált a zárolt összértékben.

cardano

Forrás: defillama.com

Az ADA 0,3826 dolláron cserélt gazdát. A CoinMarketCap adataiból kiderült, hogy az alt árfolyama 3%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.

Az elmúlt 24 órában megnövekedett ADA tranzakciókkal a kereskedési volumene is megugrott.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Santiment adatai szerint a DJED elindítása 65%-os napközbeni emelkedést eredményezett az ADA-val január 31-én kereskedő egyedi címek számában.

Az on-chain analitikai platform adatai azt mutatták, hogy 1,02 milliárd egyedi cím vett részt az ADA-t érintő tranzakciókban aznap.

Hasonlóképpen, az ADA érmék összesített mennyisége a Cardano hálózat összes tranzakciójában 37%-kal emelkedett a DJED bevezetése után, derült ki a Santiment adataiból.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? Támasszá válhat a 23 ezer dolláros szint

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!