Újabb olvasmánnyal bővült a Bitcoint bemutató magyar nyelvű könyvek sora, Vijay Boyapati „A Bitcoin ígéretes jövője”, eredeti címén aThe Bullish Case for Bitcoinműve ingyen letölthető magyarul is, Miki fordításában.

A 2018-as publikációban főleg pénzügyi, befektetői szempontból járta körbe a szerző a Bitcoin témakörét, persze nem befektetési tanácsként.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Jól hangzik, hogy decentralizált, inflációálló digitális világpénz, de miért ilyen nagy dolog ez?

Mi kell ahhoz, hogy valamiből értéktároló pénzeszköz, aztán hétköznapi pénz legyen?

Ezekből a követelményekből a tényleg mindent teljesít a bitcoin?

Ha olyan jelentőségű találmány, mint az internet, vagy a többi modern technológia, akkor tényleg ugyanannyian fogják használni, mint az internetet?

Komolyabb technikai részletek nélkül, olvasmányos módon, ezeken a témákon keresztül ismerhetjük meg, hogy miért annyira ígéretes a Bitcoin jövője.

Desktopon olvasáshoz letölthetitek PDF formátumban, akik mobilon szeretnek inkább olvasni, azoknak pedig epub, mobi fájl áll rendelkezésére.

A könyv a harmadik az általunk megjelentetett ismertetők sorában, ha a Bitcoin technológiájának a működése érdekel jobban, azt „A Bitoin létrehozása” című könyvből ismerheted meg, ha pedig a decentralizáció filozófiája, és a világ nagy kérdései mozgatnak meg, akkor javasoljuk a „Miért éppen a Bitcoin?” elolvasását! Mindkettő ingyenes, magyar nyelvű.

Jó szórakozást!

Olvastad már? 180 ezernél lehet a következő felugrás csúcsa?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!