A Bitcoin ígéretes jövője – ingyenesen letölthető ekönyv magyarul

-

Újabb olvasmánnyal bővült a Bitcoint bemutató magyar nyelvű könyvek sora, Vijay Boyapati „A Bitcoin ígéretes jövője”, eredeti címén aThe Bullish Case for Bitcoinműve ingyen letölthető magyarul is, Miki fordításában.
A 2018-as publikációban főleg pénzügyi, befektetői szempontból járta körbe a szerző a Bitcoin témakörét, persze nem befektetési tanácsként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Jól hangzik, hogy decentralizált, inflációálló digitális világpénz, de miért ilyen nagy dolog ez?

Mi kell ahhoz, hogy valamiből értéktároló pénzeszköz, aztán hétköznapi pénz legyen?

Ezekből a követelményekből a tényleg mindent teljesít a bitcoin?

Ha olyan jelentőségű találmány, mint az internet, vagy a többi modern technológia, akkor tényleg ugyanannyian fogják használni, mint az internetet?
Komolyabb technikai részletek nélkül, olvasmányos módon, ezeken a témákon keresztül ismerhetjük meg, hogy miért annyira ígéretes a Bitcoin jövője.

Desktopon olvasáshoz letölthetitek PDF formátumban, akik mobilon szeretnek inkább olvasni, azoknak pedig epub, mobi fájl áll rendelkezésére.

A könyv a harmadik az általunk megjelentetett ismertetők sorában, ha a Bitcoin technológiájának a működése érdekel jobban, azt „A Bitoin létrehozása” című könyvből ismerheted meg, ha pedig a decentralizáció filozófiája, és a világ nagy kérdései mozgatnak meg, akkor javasoljuk a „Miért éppen a Bitcoin?” elolvasását! Mindkettő ingyenes, magyar nyelvű.

Jó szórakozást!

Olvastad már? 180 ezernél lehet a következő felugrás csúcsa?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

A Raydium 2,3 millió dolláros „bug bounty” programja

A Solana-alapú decentralizált tőzsde, a Raydium csapatának tagjai 10 millió RAY token (kb. 2,3 millió dollár) értékű bug bounty programot javasolnak a platform alapvető okosszerződéseiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!