A Bitcoin ígéretes jövője – ingyenesen letölthető ekönyv magyarul

-

Újabb olvasmánnyal bővült a Bitcoint bemutató magyar nyelvű könyvek sora, Vijay Boyapati „A Bitcoin ígéretes jövője”, eredeti címén aThe Bullish Case for Bitcoinműve ingyen letölthető magyarul is, Miki fordításában.
A 2018-as publikációban főleg pénzügyi, befektetői szempontból járta körbe a szerző a Bitcoin témakörét, persze nem befektetési tanácsként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Jól hangzik, hogy decentralizált, inflációálló digitális világpénz, de miért ilyen nagy dolog ez?

Mi kell ahhoz, hogy valamiből értéktároló pénzeszköz, aztán hétköznapi pénz legyen?

Ezekből a követelményekből a tényleg mindent teljesít a bitcoin?

Ha olyan jelentőségű találmány, mint az internet, vagy a többi modern technológia, akkor tényleg ugyanannyian fogják használni, mint az internetet?
Komolyabb technikai részletek nélkül, olvasmányos módon, ezeken a témákon keresztül ismerhetjük meg, hogy miért annyira ígéretes a Bitcoin jövője.

Desktopon olvasáshoz letölthetitek PDF formátumban, akik mobilon szeretnek inkább olvasni, azoknak pedig epub, mobi fájl áll rendelkezésére.

A könyv a harmadik az általunk megjelentetett ismertetők sorában, ha a Bitcoin technológiájának a működése érdekel jobban, azt „A Bitoin létrehozása” című könyvből ismerheted meg, ha pedig a decentralizáció filozófiája, és a világ nagy kérdései mozgatnak meg, akkor javasoljuk a „Miért éppen a Bitcoin?” elolvasását! Mindkettő ingyenes, magyar nyelvű.

Jó szórakozást!

Olvastad már? 180 ezernél lehet a következő felugrás csúcsa?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!