Július 27-e óta 10.000 dollár felett van a bitcoin értéke – új rekord dőlt meg.

Új rekordot ért el a bitcoin, de ezúttal állóképesség terén, amely jó hír a bikák számára.

Többen is megírták, hogy a bitcoin új rekordot döntött meg, ugyanis a kriptopénz értéke még soha nem töltött ennyi időt 10.000 dollárt fölött.

Pompliano: A bitcoin „megcáfolta a medvéket”

Anthony Pompliano, a Morgan Creek Digital társalapítója felhívta a medvék figyelmét arra, hogy már 63 napja 10.000 dollár fölött zárt a bitcoin értéke.  Pompliano szerint ez jelentős csapás lehet a medvék számára.

„Kedves bitcoinszkeptikusok, a bitcoin már 63 napja 10.000 dollár fölött zár, és semmi jele annak, hogy ez a szám ne emelkedne tovább.”

„A piac megcáfolja a medvéket. Még van idő kapitulálni és csalatkozni a bulihoz.”

Forrás: TradingView
A CME-rés vethet véget a rekordnak?

A bitcoin az elmúlt hetek során vegyes fogadtatást kapott, miután a 12.500 dolláros csúcsot egy 9800 dolláros mélypont követte. Azonban a vezető kriptopénz minden esetben elkerülte, hogy öt számjegy alatt zárja a napot.

A mélypont óta a bitcoin egy 10.000 és 11.000 dollár közötti csatornában mozog, és eddig nem sikerült magasabbra törnie.

Egyes elemzők, mint Michaël van de Poppe továbbra is úgy gondolják, hogy várható egy esés 9600 dollárig, ugyanis itt található az utolsó határidős CME-rés.

A 9800 dolláros esés ezt nem tudta kitölteni, ezért gondolják többen, hogy ismét csökkenni fog az árfolyam.

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

Azonban egyelőre nincsenek ilyen drámai fordulatok

„Hihetetlenül unalmas a piac, nem sikerült áttörni a 10.800 dollárt. Ha 10.600 dollár alá esünk, akkor a következő cél a 10.400 dollár.”írta van de Poppe vasárnap, miután nem sikerült túljutni a 10.950 dolláron.

Feltöltött egy forgatókönyvet, miszerint 10.400 dollárig esünk, mielőtt ismét próbára tesszük a 11.000 dolláros árfolyamot.

Olvastad már? Egyes kritikusok szerint az Ethereum továbbra sem áll készen a defire

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂