A Bitcoin döntő fontosságú ellenállási szintje

-

Jake Wujastyk, egy prominens kereskedő nemrégiben a Twitteren magyarázta el az all-time high rögzített volumen súlyozott átlagár (VWAP) zóna fontosságát a Bitcoin számára, azzal érvelve, hogy ez továbbra is „egy döntő fontosságú ellenállási szint”.

A VWAP, egy kereskedési referenciaérték, kiszámítja azt az átlagárat, amelyen egy árfolyam vagy eszköz a nap folyamán kereskedik, mind a volumen, mind az ár alapján.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Wujastyk egy kereskedőtársának a grafikonelemzésével kapcsolatos kérdésére válaszolva tisztázta a tényleges VWAP és annak zónája közötti különbséget.

Megjegyezte, hogy míg az előző elemzésében a Bitcoin a tényleges VWAP felett volt, ami bikás jeleket jelzett, a frissített grafikonon még mindig az ATH VWAP ellenállás alatt van.

Ez az eltérés az időkeretek különbségéből adódik, mivel az előző elemzése heti grafikonon készült, míg a friss elemzés havi grafikonon.

A Bitcoin árfolyama a Curve decentralizált pénzügyi platform körüli aggodalmak miatt volatilitást tapasztal, ami miatt 24 óra alatt 1,5%-ot esett, és az 50 napos mozgóátlaga alá esett, ami rövid távú csökkenő tendenciára utal.

A jövőbeni katalizátorok azonban, beleértve a Bitcoin ETF-ek jóváhagyásáról szóló szövetségi bírósági döntést és a Bitcoin blokklánc kiterjesztett alkalmazásait, potenciálisan serkenthetik a kriptopénz árfolyamát.

A jelenlegi csökkenő tendencia ellenére ezek a fejlemények óvatos bizakodásra utalnak a digitális eszközök piacán.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Katie Stockton, a Fairlead Strategist munkatársa kiemeli a Bitcoin potenciálisan medvés rövid távú trendjét.

Mivel a legutóbbi áresés kockázatot sugall a következő, 26.700 dollár körüli támaszszint felé, amely a kriptopénznek a VWAP minden idők legmagasabb ellenállásánál folytatott küzdelméhez illeszkedik.


Olvastad már? A legjobb kaszinó oldalak kripto bónuszokkal 2023-ban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!