A Bitcoin döntő fontosságú ellenállási szintje

-

Jake Wujastyk, egy prominens kereskedő nemrégiben a Twitteren magyarázta el az all-time high rögzített volumen súlyozott átlagár (VWAP) zóna fontosságát a Bitcoin számára, azzal érvelve, hogy ez továbbra is „egy döntő fontosságú ellenállási szint”.

A VWAP, egy kereskedési referenciaérték, kiszámítja azt az átlagárat, amelyen egy árfolyam vagy eszköz a nap folyamán kereskedik, mind a volumen, mind az ár alapján.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Wujastyk egy kereskedőtársának a grafikonelemzésével kapcsolatos kérdésére válaszolva tisztázta a tényleges VWAP és annak zónája közötti különbséget.

Megjegyezte, hogy míg az előző elemzésében a Bitcoin a tényleges VWAP felett volt, ami bikás jeleket jelzett, a frissített grafikonon még mindig az ATH VWAP ellenállás alatt van.

Ez az eltérés az időkeretek különbségéből adódik, mivel az előző elemzése heti grafikonon készült, míg a friss elemzés havi grafikonon.

A Bitcoin árfolyama a Curve decentralizált pénzügyi platform körüli aggodalmak miatt volatilitást tapasztal, ami miatt 24 óra alatt 1,5%-ot esett, és az 50 napos mozgóátlaga alá esett, ami rövid távú csökkenő tendenciára utal.

A jövőbeni katalizátorok azonban, beleértve a Bitcoin ETF-ek jóváhagyásáról szóló szövetségi bírósági döntést és a Bitcoin blokklánc kiterjesztett alkalmazásait, potenciálisan serkenthetik a kriptopénz árfolyamát.

A jelenlegi csökkenő tendencia ellenére ezek a fejlemények óvatos bizakodásra utalnak a digitális eszközök piacán.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Katie Stockton, a Fairlead Strategist munkatársa kiemeli a Bitcoin potenciálisan medvés rövid távú trendjét.

Mivel a legutóbbi áresés kockázatot sugall a következő, 26.700 dollár körüli támaszszint felé, amely a kriptopénznek a VWAP minden idők legmagasabb ellenállásánál folytatott küzdelméhez illeszkedik.


Olvastad már? A legjobb kaszinó oldalak kripto bónuszokkal 2023-ban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!