A Bitcoin bányászati vállalat tőzsdére megy az Egyesült Arab Emírségekben

-

Az Egyesült Arab Emírségekben 33-szoros túljegyzéssel zárult a Phoenix Group tőzsdei bevezetése

A Phoenix Group, a kriptopénz-bányászat egyik feltörekvő vezető vállalata lezárta tőzsdei bevezetését (IPO) az Egyesült Arab Emírségekben, ezzel jelentős mérföldkövet ért el a régió pénzügyi életében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kibocsátás, amely november 18-án zárult, 33-szoros túljegyzésnek volt tanúja, különösen nagy visszhangot keltett a lakossági befektetők részéről, akik 180-szoros túljegyzéssel jelentkeztek.

A Bloomberg még júliusban hozta nyilvánosságra a Phoenix tőzsdei bevezetéséről szóló információkat.

A Phoenix Group tőzsdei bevezetésének sikeres lezárása kulcsfontosságú pillanat az Egyesült Arab Emírségek virágzó kriptopénz-szektora számára.

Az országban proaktívan támogatják a technológia-előremutató környezetet, és nagy hangsúlyt fektetnek a blokkláncra és a digitális valutákra.

Az esemény jól jelzi a kriptopénz-technológiák egyre szélesebb körű elfogadottságát a régióban.

A Phoenix közelmúltbeli üzletei

Az ománi Green Data City és az Abu Dhabi Phoenix Group augusztusban együttműködött egy 150 MW-os kriptobányászati farm kifejlesztésében, amely várhatóan 2024 második negyedévére lesz működőképes.

A 300 millió dolláros projekt célja, hogy fenntartható és jelentős kriptobányászati adatközpont legyen a régióban, amely napelemes árnyékolókat foglal magában és helyi szakembereket foglalkoztat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az M2 kriptotőzsde és a Phoenix Group novemberben partnerségre lépett, hogy egy 725 MW-os Bitcoin-bányászati üzemmel támogatott Bitcoin és Ethereum befektetési hozamokat biztosítson.

Olvastad már? A Kraken társalapítója az Amerikai SEC-t támadja

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.01.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) erős bullish kilátásokkal rendelkezik az árfolyamgrafikonon. Az USD Coin (USDC) havi 70 milliárd dollár feletti átutalási volumenéről szóló hírek csak megerősítették...

4 kripto decemberre, amit feltétlenül nézz meg

Vendégbejegyzés Összeállításunk azokról a kriptókról szól, amelyeket érdemes figyelemmel követni 2023 decemberében. Ezek a kriptoprojektek ugyan még az előértékesítésük szakaszában járnak, de máris aktív közösségük van,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!