A Binance listázza a zkSync ZK tokenjét

-

A Binance óriási híreket közölt a kriptopénzek piacán azzal, hogy listázta a zkSync ZK tokenjét és elindított egy elosztási programot a közösségi részvétel fokozása érdekében.

Vegyesek a reakciók a kereskedési pár kiválasztására

A zkSync ZK tokenje, amely az Ethereumon a zero-knowledge proofok (ZK) segítségével megvalósított layer 2 skálázási megoldásáról híres, június 17-én kezdi meg a kereskedést a Binance-on.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A ZKsync (ZK) kereskedési kezdete azonban, amelyet eredetileg 2024-06-17 08:00-ra (UTC) terveztek, 2024-06-17 10:00-ra (UTC) halasztották. A késés pontos okát nem hozták nyilvánosságra.

A ZK/BTC, ZK/USDT, ZK/FDUSD és ZK/TRY kereskedési párok Binance-re történő felvétele vegyes reakciókat vált ki a kriptopénz közösségből, a párosítás hatékonyságáról és piaci hatásáról folytatott viták miatt.

Többen úgy vélik, hogy a zkSync világszerte elérhetőbbé válik a kereskedők számára, és javítja az ökoszisztéma likviditását.

Érdekesség, hogy a ZK token bevezetéséről szóló döntés összhangban van a layer 2 megoldások iránti növekvő érdeklődéssel, amelyek célja a torlódások enyhítése és a tranzakciós díjak csökkentése az Ethereum blokkláncon.

A zkSync a zero-knowledge proofok használata gyors és biztonságos tranzakciókat biztosít, így a hatékony blokklánc-megoldásokat keresők számára előnyös választás.

A jogosultsági kritériumok

A ZK token bevezetése mellett a Binance elindított egy elosztási programot, hogy jutalmazza a zkSync ökoszisztémájának aktív felhasználóit.

Ez a program 10.500.000 ZK tokent oszt szét legfeljebb 52.500 jogosult felhasználó között.

A jogosultsághoz a felhasználóknak legalább 50 tranzakciót kellett végrehajtaniuk a zkSync használatával 2023 februárja és 2024 márciusa között, hét hónapra elosztva, személyes címekről.

A kezdeményezés kiemeli a Binance elkötelezettségét a közösségi részvétel ösztönzése és a zkSync elfogadásának előmozdítása mellett.

A méltányosság és az egyértelműség biztosítása érdekében a Binance arra kéri a jogosult felhasználókat, hogy legalább 0,02 ETH-t fizessenek be Binance számlájukra.

Ez segít a személyazonosságuk igazolásában, mielőtt megkapnák a ZK tokeneket. A kiosztás június 25-én kezdődik, beérkezési sorrendben.

Közösségi elkötelezettség: Igazi vagy token gesztus?

Közben a zkSync közösségét képviselő ZK Nation elismerte a közelmúltbeli ZK token airdrophoz kapcsolódó kihívásokat, beleértve az automatizált botok általi lehetséges kihasználást.

Aktívan foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel, hogy javítsák a terjesztési folyamatokat és fenntartsák az integritást.

Összességében a Binance intézkedései a zkSync ZK tokenjével kapcsolatban azt bizonyítják, hogy proaktívan támogatják az élvonalbeli blokklánc technológiákat.

Az a céljuk, hogy a zkSync megoldásait elérhetőbbé tegyék, és ösztönözzék a közösség bevonását.

Ezzel támogatják a decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazások növekedését, és kiterjesztik a layer 2 skálázási megoldások használatát a kriptopénzek világában.

A DeFi jövője: a Binance szerepe

A bejelentéssel együtt egyre nagyobb vitát vált ki a Binance befolyása a decentralizált pénzügyekre (DeFi) a zkSync ZK tokenjével, megkérdőjelezve, hogy az innováció ösztönzője vagy az irányítás megszilárdítója a kriptopiacon.

Olvastad már? 50%-ot növekedhet az Ethereum a Bitcoinnal szemben a fraktális elemzés szerint

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!