Biztosan kellemes lenne, ha annyi bitcoinunk lenne, mint a Binance-nek. A világ vezető tőzsdéje 470,8 millió dollárnyi bitcoint (76 155 BTC) utalt el, csupán 1,5 dollártért cserébe.

A binance 76 000 bitcoint utalt csupán 1,5 dollártért

Ha a mélyponton túl leszünk és már kifelé tartunk a jelenlegi válságból, úgy egyre több szempár vetemedik majd a bitcoinra.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A bitcoin kereskedése a legnagyobb eladások közepette sem állt le, és továbbra is azt bizonyítja, hogy minden tekintetben felülmúlja a hagyományos piacokat.

Képzeld csak el, hogy ennyi fiatot szeretnél mozgatni. Nagyon hosszadalmas folyamat lenne, mely során több harmadik fél is ellenőrizne, emellett jelentős díjakkal járna.

Ha ez nemzetközi utalás lenne, akkor akár több száz dollárba kerülne.

A Binance azonban 76 125 bitcoint utalt, csupán 0,00021672 bitcoinért (1,5 dollár) cserébe.

CZ arra bíztat, hogy legyünk kitartóak.

A Whale Alert szinte azonnal pánik módja kapcsolt és CryptoPrince a következőt írta a Twitteren:

„készítsétek a shortokat! ez nagyon durva lesz! bitcoin, viszlát 3000 dolláron”

Többen is követték, azt írták, hogy „viszlát bitcoinárfolyam.” Végül is valóban megszokhattuk, hogy ilyen nagy utalások után hatalmas eladás várható.

Azonban a Binance vezérigazgatója gyorsan tisztázta a hatalmas utalás körüli aggodalmakat. Azt mondta, hogy az „ismeretlen tárca” egy belső utalás volt. Hozzátette, hogy „76 000 csak címet váltott.

A valódi utalás 10 000 volt.” hozzátette:

„A Whale_Alert néha feleslegesen kelt összezavarodást.”

Mindezek ellenére a kereskedők jobb, ha óvatosan járnak el. A legújabb áremelkedéssel lehet, hogy még nem térünk vissza a bika piac korábbi csúcsára, még akkor sem, ha valóban csak egy belső Binance-utalás történt.

Az igazi tanulás az, hogy mennyire olcsó és egyszerű egy bitcoinutalás. Ez is csak egy újabb példa arra, hogy miért jobb a bitcoin.

Olvastad már? Több tényező alapján is kedvező képet festhet a bitcoin

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂