A Binance coin 300 dollár feletti ármozgása

-

A Binance coin rendkívül pozitívan reagált az elmúlt két kereskedési napon.

A Bitcoin növekedése miatti bikás eufória a kriptopiac egészére átragadt, és a BNB négy nap alatt 20,5%-kal nőtt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy visszalépés a tartós feljebb lépés előtt a grafikonokon is elképzelhető a jövőben.

A napi idősíkon a Binance coin piaci struktúrája ismét emelkedőnek tűnik.

A közelmúltban elért 294 dolláros alsó szintet a legutóbbi visszafordulás során legyőzték, de a 309 dolláros határ az elmúlt 24 órában némi ellenállást képzett.

A Volume Profile Visible Range azt mutatta, hogy a február 8-i kereskedés alapján az árfolyam közvetlenül a Point of Control felett volt.

A POC 304,2 dollárnál volt, és a Binance Coin úgy tűnt, hogy a cikk írásakor ezt teszteli újra támaszként.

A Value Area High és Low értéket 322,8 és 274,7 dollárnál találta. Ez azt jelentette, hogy a 304,2 és a 274,7 dolláros szintek két olyan szint, amely a vevőket érdekelni fogja.

Valójában a legutóbbi emelkedés alapján egy sor Fibonacci retracement szint is kirajzolódott.

Ez azt mutatta, hogy a 78,6%-os retracement szint 277,7 dollárnál van, ami majdnem ugyanaz a szint, mint a VAL.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Továbbá a március eleji ármozgás azt mutatta, hogy a 285-292 dolláros régió jelentős támaszt jelentett az alacsonyabb időkereteken.

Az RSI a semleges 50-es szint fölé lépett, és jelezte, hogy a bikás lendület gyökeret vert.

Ezért a hosszabb távú befektetők kivárhatják a 285-292 dolláros zónába történő visszalépést.

A kockázatkerülőbb kereskedők megvárhatják a három napon túli pozitív reakciót, mielőtt a vásárlásra és a trenddel való kereskedésre törekednének.

 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!