A Binance AI-vel működő NFT generátora új rekordot állít fel

-

Március 1-jén a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance elindította a mesterséges intelligenciával működő „Bicasso” nevű, Non-Fungible Token generátorát béta verzióban.

A forradalmi technológia hatalmas sikert aratott, az indulástól számított két és fél órán belül 10 000 NFT-t veretett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao arra bátorította a felhasználókat, hogy „alakítsák kreatív elképzeléseiket NFT-ké az AI segítségével”, később pedig azt tweetelte, hogy az AI egy kicsit elfáradt, de mostanra már ujra erőre kapott.

Az AI-alapú képgeneráló eszköz, amely az olyan AI-művészeti platformokhoz, mint a DALL-E, hasonlóan nagy sikert aratott a korlátozott bétateszt során.

9909 felhasználó hozott létre legalább egy Non-Fungible Tokent (NFT) a rendszerrel.

Ez azonban vagy egy kép feltöltésével, vagy olyan kreatív kérések beírásával volt lehetséges, amelyek egy mesterséges intelligenciával létrehozott, testre szabott képet generáltak.

A kísérleti időszak alatt generált képek nem voltak továbbértékesíthetők, de a felhasználók így is lelkesen osztották meg alkotásaikat a twitteren.

A Binance a kísérleti indulás során néhány teljesítményproblémáról számolt be, megjegyezve, hogy csapatuk dolgozik a szerver kapacitásának növelésén és a pénzverési folyamat javításán.

Azok, akik nem jutottak be a 10K béta kvótába, még mindig csatlakozhatnak a várólistára a teljes verzióra. A platform szerint jelenleg a „Bicasso AI#10445″ a legfrissebb NFT.

Február 28-án a Christie’s árverésén Taylor Hobbs „Fidenza #724″ című, számítógépes algoritmusok segítségével létrehozott NFT-je elképesztő 440 000 dollárért kelt el.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 

Binance Klub Csatlakozás: https://www.facebook.com/groups/405486237416873
Binance Kedvezményes Meghívó: https://accounts.binance.me/en/register?ref=MYLIHW1T
(A meghívónk 10% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)

Ez a mérföldkőnek számító esemény újabb állomást jelentett a generatív művészet világában – egy új archetípus, amelyet teljesen vagy részben autonóm rendszerek hoznak létre.

Augusztusban a Google Cloud AI a következő szintre emelte ezt a koncepciót azzal, hogy mind a 10 000 Bored Ape Yacht Club NFT-t számítógép által generált műalkotássá alakította át.

coincharlie

Olvastad már? Bevezeti a Metamask támogatását a Unity

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!