Öt dologra érdemes figyelni, ha tőzsdén szeretnél tokenkibocsátást indítani

-

Összeszedtük a legfontosabb dolgokat, melyeket érdemes észben tartani, ha tőzsdén induló tokenkibocsátást (IEO) indítanál.

Olvastad már?  Felejtsd el a rossz híreket, Tom Lee szerint 2020-ban csúcsokat fog dönteni a bitcoin

Az Investopedia legfrissebb kutatásai alapján az ICO-k 80%-a átverés, naponta 9 millió dollárnyi befektetés tűnik el így.
Az átverések és a globális szabályozás nagyban befolyásolta az ICO-k népszerűséget, sokat esett a népszerűségük, mióta Kína 2017-ben betiltotta őket.
Azonban egyre inkább teret nyernek a projektek finanszírozásra az úgynevezett IEO-k, vagyis tőzsdén történő tokenkibocsátások.

Mi is az az IEO?

Az ICO-k esetében a tokeneladás a token weboldalán zajlik, az IEO-k esetében ez közvetlenül egy kriptotőzsdén történik.
Ez azt jelenti, hogy a befektetők a tőzsdének fizetnek, cserébe pedig a tőzsde a felhasználók tárcájába utalja a tokeneket.
A legnagyobb kereskedelmi forgalommal rendelkező kriptotőzsde, a Binance indította az első IEO-t 2017 decemberében.
Azóta egyre növekszik az IEO-k népszerűsége a startupok körében.

AZ IEO-k 5 legnagyobb előnye

Tekintsük hát át, hogy mik az IEO-k legnagyobb előnyei.
Egyszerű ügyfélazonosítás:
Mivel egy kritpotőzsdén keresztül zajlik a tokeneladás, így nem kell minden egyes IEO-ért külön igazolni személyazonosságodat.
Biztonságos tranzakciók:
Az IEO-kat indító tőzsdék már mind stabil és kiépített fizetési rendszerrel rendelkeznek, így a felhasználók már egy ismert felületen dolgozhatnak.
Számos ICO egy fedél alatt:
A befektetők számos projekt közül válogathatnak, kiválaszthatják a számukra legszimpatikusabb és megbízhatóbb projektet.
Alacsony marketing követelmények:
Az ICO-k esetén nagyon sok pénz megy el a marketingre, hogy népszerűsítsek a token indulását. Egy tőzsdén keresztül könnyebb egy nagy közönség elérése főleg, ha a tőzsde sok felhasználóval rendelkezik.
Megbízható projektek:
A tőzsdék növelik az IEO projektek megbízhatóságát, ugyanis a tőzsdék hírneve is csorbulna, ha egy projekt átverésnek bizonyulna

Itt van 5 fontos tipp, ha sikeres tokeneladást szeretnél
Legyen prototípusod

A legtöbb befektető nem fog bízni a projektedben, ha csak ötletekből és ambíciókból áll, legalább egy prototípusod legyen, hogy a befektetők jobban megbízhassanak a projekt sikerében.
Ha nem tudsz felmutatni egy prototípust, akkor legalább a fejlesztési fázis alatt érj el gyors haladást.

Legyen egy részletes fehér könyved

A projekt egyik legfontosabb alapja a fehér könyv.
A fehér könyv egy részletes dokumentum, mely alapján a befektetők megismerhetik a projekt részleteit és ez alapján eldönthetik, hogy befektetnek-e.
Egy jó fehér könyv tartalmazza a projekt üzleti és technológiai oldalának minden részletét és leírja, hogy miért érdemes ebbe a projektbe fektetni.

Legyen egy tartalomban gazdag blogod

Nagyon fontos, hogy legyen egy hivatalos weboldalad, de egy blog is elengedhetetlen a weboldal mellett.
Fontos, hogy informatív tartalommal töltsük meg a blogot és ne csak reklámanyagokkal.

Állíts célokat

Mindenképpen állíts egy finanszírozási célt, a tokenek maximális mennyiségét és a maximális finanszírozási igényt is szabd meg.
Fontos, hogy az emberek lássák, hogy egy valós üzleti projektbe fektetnek és ne higgyék azt, hogy csak minél több pénzt szeretnél összeszedni.
Artur Boytsov, a Priority Token tokeneladások konzultálásával foglalkozó cég alelnöke szerint a legtöbb IEO-nál 6-7 millió dollár az ideális maximum finanszírozási limit.

Legyen megbízható csapatod

A projekt mögött álló csapat tapasztalata, megbízhatósága és eredményei az egyik legfontosabb üzleti tényező.
Midig fontos, hogy a szakmabeli szakértők mellett a projekt rendelkezzen jogi szakértőkkel is. A jogi szakértők biztosítják, hogy tisztázott legyen a projekt jogi háttere, ezzel a befektetők bizalmát is növelik.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jöhet a bitcoin ETF Ausztráliába is

Ausztrália spot Bitcoin ETF-jei az első három évben akár 3-4 milliárd dolláros tőkebeáramlást generálhatnak, legalábbis Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója szerint, ha Ausztrália legnagyobb tőzsdéje...

Az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) tovább erősödnek

Vendégbejegyzés Megkezdődik a verseny, hiszen négy neves kriptopénz, nevezetesen az ETFSwap (ETFS), a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) harcol az iparág...

4 érme, amit ne hagyj ki 2024 májusában

Vendégbejegyzés A kriptovaluták sebesen fejlődő világában az altcoinok a digitális valuta-ökoszisztéma kiemelkedő szereplőinek számítanak. A kripto portfóliójukat diverzifikálni kívánó befektetők igen gyakran fordulnak az altcoinokhoz, hiszen...

A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket. A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!