Dubaji működési engedélyt kapott a Huobi tőzsde

-

A Huobi lett a közelmúltban a legújabb kriptopénz-váltó platform, amely előzetes jóváhagyást kapott a dubaji virtuális eszközöket szabályozó hatóságtól.
Az ideiglenes jóváhagyás lehetővé teszi, hogy a Huobi virtuális termékeket és szolgáltatásokat kínáljon előzetesen minősített befektetőknek és professzionális pénzügyi szolgáltatóknak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsde által kiadott közlemény szerint ez a jóváhagyás felhatalmazza a Huobi Egyesült aArab emírségekbeli székhelyű részlegét arra, hogy „virtuális termékek és -szolgáltatások teljes csomagját” kínálja.
A Huobi jóváhagyása előtt a VARA egy másik ideiglenes engedélyt adott a Seychelle-szigeteki székhelyű OKX kriptokereskedési platformnak. Ezt megelőzően pedig a szabályozó hatóság a Binance, az FTX és a Coinmena számára adott ki jóváhagyást vagy engedélyt.
Eközben a kriptotőzsde egy közleményben azt mondta, hogy az úgynevezett professzionális befektetőket célozza meg.
Ami az azonnali és tőzsdén kívüli (OTC) kereskedési szolgáltatásokat illeti, a Huobi azt mondta, hogy ezeket az előzetesen minősített befektetők és professzionális pénzügyi szolgáltatók korlátozott részhalmazára fogják kiterjeszteni.

Regionális központok létrehozása

A Huobi azt is felvetette, hogy az ideiglenes engedély megszerzése megnyitja az utat a tőzsde regionális központjának Dubaiban történő létrehozása előtt.

„A dubaji kormány elkötelezett amellett, hogy az emírséget a jövő digitális gazdaságának globális központjává tegye, és a pénzügyi innováció élvonalába kerüljön. A Huobi optimista a város potenciáljával és a benne rejlő jövőbeli lehetőségekkel kapcsolatban.”

Lily Zhang, a Huobi pénzügyi igazgatója hozzátette, hogy szervezete azon kíván dolgozni, hogy elősegítse az ottani virtuális eszközipar növekedését.
A VARA-tól kapott engedély mellett a Huobi a közleményben elmondta, hogy más régiókban, például Dél-Koreában, Japánban és Gibraltáron is kapott engedélyt.

Olvastad már? Csökkent a bányászati nehézség

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

JPMorgan Bitcoin figyelmeztetést ad ki

A JPMorgan amerikai bankóriás figyelmeztette a kriptopénz-befektetőket, hogy a Bitcoin még nincs túl a nehezén A JPMorgan amerikai bankvállalat továbbra is óvatos álláspontot képvisel a kriptovalutákkal...

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!