Minden idők 5 legnyereségesebb Bored Ape-kereskedője

-

A non-fungible tokenek (NFT-k) rendkívül népszerűek voltak az elmúlt két évben, és az utóbbi időben bizonyos NFT-k bizonyos gyűjteményekből, több százezer vagy akár több millió dollárért forogtak.
Az elmúlt 30 napban a Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-jei 257 millió dolláros forgalmat bonyolítottak le.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bár a legtöbb ember még mindig megkérdőjelezi az NFT-k értékét, nem árt megvizsgálni, hogy kik vásárolják meg a legdrágább NFT-ket, mint például a Bored Apest, és kik kereskednek velük rendszeresen.
Az alábbiakban részletesen szemügyre vesszük minden idők öt legjobb BAYC-kereskedőjét és az általuk elért több millió dolláros nyereséget.

A Bored Ape Yacht Club NFT-k most 100 Ethereum feletti alapértékkel rendelkeznek

A Bored Ape Yacht Club (BAYC) egy non-fungible tokengyűjtemény, amely jelenleg a legmagasabb padlóárral rendelkezik az összes NFT közül.
Az adatok azt mutatják, hogy egy BAYC jelenlegi padlóára jelenleg 105 ether, azaz valamivel több mint 360 ezer dollár.
A „padlóár” kifejezés azt jelenti, hogy ez a legalacsonyabb érték, amit legalább ki kell fizetni egy Bored Ape NFT-ért.

A Bored Ape Yacht Club (BAYC) non-fungible token (NFT) eszközök ma a legnépszerűbb NFT-k közé tartoznak. A Bored Apes olyan hírességek tulajdonában van, mint Madonna, Eminem, Shaquille O’Neal, Paris Hilton és Gwyneth Paltrow.

Az Ethereum blokkláncára 9999 BAYC NFT épült, és jelenleg 6412 egyedi cím birtokolja a digitális gyűjteményeket.
Ráadásul a gyűjtemény jelentős kereskedelmi forgalmat tudhat magáénak, és egyes kereskedők több millió dollárt kerestek a Bored Ape NFT-k kereskedelmével.
A Bitcoin.com News megnézte minden idők öt legjobb BAYC-kereskedőjét, hogy bepillantást nyerjen a legjövedelmezőbb NFT-kereskedők láncolatába.

A Top 5 legnyereségesebb Bored Ape-kereskedő

Jelenleg a cryptoslam.io BAYC statisztikái szerint egy bizonyos „Machibigbrother” számít minden idők legjobb BAYC-kereskedőjének.
Machibigbrother 5,85 millió dollár nyereséget ért el 34 Bored Apes kereskedéssel, és 182,29%-os hozamot tudhat magáénak.
Machibigbrother portfóliója ma 72,72 millió dollárt ér a dappradar.com statisztikái szerint. A 203 kollekcióból a top trader 6.626 NFT-t birtokol.
A második legnyereségesebb kereskedő a BAYC csoportban „icanfly3”, egy kereskedő, aki 26 kereskedés során 4,93 millió dollárnyi nyereséget gyűjtött össze, és 562,91%-os hozamot aratott. Jelenleg icanfly 3.498 NFT-vel rendelkezik 64 különböző kollekcióból.
A harmadik legnagyobb BAYC-kereskedő az összesített statisztikák tekintetében „Dfarmer”, egy kereskedő, aki 3,99 millió dollár nyereséget szerzett 14 különböző kereskedésből.
A mérőszámok azt mutatják, hogy Dfarmer jelentős hozamot ért el, 455,96%-ot gyűjtött a BAYC swapokból.
Dfarmer portfóliójában 1.444 NFT található 120 egyedi kollekcióból, és a kereskedő portfóliója a cikk írásakor 9,69 millió dollárt ér.

Az öt legjobb BAYC NFT-kereskedő, Machibigbrother, icanfly3, Dfarmer, 0xC310e7 és 4932114 99 Bored Ape kereskedésből 21,17 millió dollár nyereséget ért el. A hatodik legnyereségesebb kereskedő, akit „Boothy”-nak hívnak, a valaha eladott legdrágább Bored Ape-ot adta el 2,9 millió dollárért, azaz 740 etherért.

A negyedik legnyereségesebb Bored Ape-kereskedőnek nincs profilneve, egyszerűen csak egy „0xC310e7” ethereum címet használ.
A kereskedő 3,64 millió dolláros nyereséget ért el a Bored Apes kereskedéséből, és tíz különböző kereskedésből 2.310.248%-os hozamot gyűjtött össze. 0xC310e7 tárcájában 1 millió dollár értékű és 47 NFT található 31 különböző gyűjteményből.
Végül, az ötödik legjövedelmezőbb Bored Ape kereskedő a „4932114”, aki 2,76 millió dollárnyi profitot szerzett BAYC-kereskedésekből.
A mérőszámok azt mutatják, hogy 4932114 15 BAYC kereskedésből 1.084%-os hozamot ért el. 4932114 portfóliójának becsült értéke 560.380 dollár, és 645 egyedi NFT-t tart 63 különböző gyűjteményből.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

A valaha eladott legdrágább BAYC és a 6. legnyereségesebb Bored Ape kereskedő.

Mind az öt kereskedő több mint 21,17 millió dollár nyereséget ért el 99 Bored Ape kereskedésből. Számos olyan kereskedő is van azonban rajtuk kívül, aki szintén milliókat vagy százezreket keresett a BAYC-cserékkel.
Ezenfelül jelentős számú egyedi kereskedő is van, akik más népszerű NFT-kollekciókból, mint például a Cryptopunks, Azuki, Cool Cats, és még sok másból is tisztességes profitot termelnek.
Az összes valaha eladott Bored Apes közül a Bored Ape Yacht Club #3749 volt a legdrágábban eladott, 2,9 millió dollárért, vagyis 740 etherért kelt el.

Ezt a BAYC NFT-t a „Boothy” nevű kereskedő adta el – egy olyan kereskedő, aki történetesen a hatodik legnyereségesebb Bored Ape kereskedő, aki 2,29 millió dollár nyereséget ért el.
Boothy összesen csak hat BAYC NFT-vel kereskedett, így sikerült 2,29 millió dollárt megkeresnie magának.

Olvastad már? Elon Musk ismét a Dogecoint promózza

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Changpeng „CZ” Zhao 4 hónap börtönbüntetésre ítélték pénzmosásért

Egy seattle-i bírósági tárgyalóterem vált a kriptopénz-iparág nagy pillanatának színterévé, amikor a Binance korábbi vezérigazgatója, Changpeng "CZ" Zhao négy hónap börtönbüntetést kapott. Az ítélethozatal azt követően...

A Bitcoin bányászok bevétele éves mélypontra süllyed: Kapitulálni fognak?

A Bitcoin bányászok bevételei 2023 eleje óta a legalacsonyabb szinten vannak, bár egy szakértő szerint nem úgy tűnik, hogy szándékukban állna eladni. A Bitcoin-bányászok már kezdik...

Mikortól kezdődik az altcoin szezon és mely kriptovalutákat érdemes előtte megvenni?

Vendégbejegyzés A kevésbé ismert kriptovaluták felfutása gyakran jelzi a piaci változásokat. Miközben az izgatottság 2024-ben fokozódik, a megfelelő kiszemeltek azonosítása döntő fontosságú lehet a kereskedők számára. Ebben...

Mitől esik ma a kriptopiac? 140 millió dollárt likvidáltak az elmúlt 4 órában

A kriptopénzek szerelmesei hullámvasúton találják magukat, mivel a kriptopiac az elmúlt nap során zuhanásba kezdett, és a kereskedők zavartan vakarják a fejüket. Az elmúlt hónapokban a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!