Mythical Beings nyereményjáték a Kriptoworldön

-

Az NFT-szektor menetelése töretlennek tűnik, és bár a hájp sokszor nagy zajt generál, a háttérben rengetegen fejlesztenek, építenek.
A köztudatba legtöbbször az elképesztően magas áron gazdát cserélő profilkép-tokenek, a majmok, punkok, hasonlók kerülnek be.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nagy felhasználótáborral és aktív közösséggel rendelkeznek viszont a kártyajátékok. A blokkláncjátékok esetén az eszközök, a kártyalapok NTF-ként működnek, így másodlagos piacokon is eladhatják azokat a játékosok.
Ráadásul a ritkább kártyalapok egyfajta gyűjteményes értékkel is rendelkeznek, ezt a hagyományos játékok, például a Magic: The Gathering esetében is láthatjuk.
A Mythical Beings kártyajáték több tekintetben is eltér a hagyományosnak mondható jellemzőktől.
Első és legfontosabb tudnivaló, hogy ez egy valódi, fizikai formában létező társasjáték, és ehhez hoztak létre egy NFT-kollekciót, valamint béta-tesztelés alatt van az online játék.
A boltok polcaira még nem érkezett meg, az induláshoz szükséges tőkét viszont a Kickstarteren gyűjtötte be a csapat, és a támogatók már elkezdték megkapni a dobozokat.

A másik dolog, amely azonnal feltűnik, a dizájn. A manapság elterjedt digitális grafika helyett az alkotók hagyományos, kézzel rajzolt képeket használnak.
Üdítő változatosság, és tény, hogy azonnal megragadja az ember tekintetét.
A lények pedig nem különböző fantasztikus világokból érkeznek, hanem az emberi civilizáció mitológiájából, a Földünk minden sarkából.

NFT-ként a játékban megtalálható lények kártyáit hozták létre. Ezeken nem a játékbeli statisztikák, például a támadóerő látható, hanem az adott lény mitológiájából kapunk ízelítőt.
Honnan, mely nép hagyományaiból származik, mit lehet tudni róla, hogyan képzelték el.
Ezek közül a ritkábbak, vagy a néhány speciális az, amelynek gyűjteményes értéket is tulajdoníthatnak a felhasználók.

A lapok száma limitált, a Common kategóriában például 10.000 darab létezik mindegyikből, így ezek nem elsősorban a ritkasággal hódíthatják meg a rajongók szívét.

Jelenleg zárt béta fázisban van a webes alkalmazás, remélhetőleg hamarosan a nagyközönség is kipróbálhatja a csatákat.
A játék az Ardor blokkláncon működik, amely a tranzakciókhoz az Ignis tokent használja gasként. A játék használatához Ardor címre van szükség, a Mythical Beings oldalán regisztrálva pedig egy webes Ardor-tárcát is kapnak a felhasználók.
A csapat nemrégiben hajtotta végre a Polygon integrációját, így a tokenek emellett tarthatók Metamaskban is akár, és áruba bocsáthatók, megvásárolhatók az OpenSea piacterén.

A Kriptoworld szerkesztősége kapott néhány ajándék lapot a fejlesztőktől, és úgy döntöttünk, hogy ezeket a lapokat továbbadjuk, és kisorsoljuk olvasóink között.
A „nevezéshez” osszátok meg velünk a Kriptoworld Discord szerverén az Ardor címeteket a #nyereményjáték csatornán keresztül! Öt szerencsésnek küldünk 1-1 lapot a megadott címére.
Aki kedvet érez hozzá, szabadon csatlakozhat a projekt Discord-szerveréhez, és követheti őket Twitteren is, de a sorsolásban való részvételhez egyik sem követelmény, aki elküldi a címét, automatikusan bekerül a kalapba.

Sok szerencsét!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!