Új funkciókat vezet be a Coinbase

-

A Coinbase olyan gombokat adott hozzá, amelyek segítségével a felhasználók megoszthatják portfóliójukat olyan platformokon, mint a Twitter és az Instagram.
A Coinbase csütörtökön új közösségimédia-funkciókat jelentett be, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy árdiagramok vagy portfóliójuk képeit olyan platformokon osszák meg, mint a Twitter és az Instagram.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A funkciókat leíró blogbejegyzésben a Coinbase az új egykattintásos megosztási eszközöket olyan módszerként reklámozta, amellyel másokat is szórakoztatóan tájékoztathatunk a kriptóról.

„Szeretnénk segíteni a közösség önállósodását könnyen használható megosztási eszközökkel, amelyekkel egyszerűbbé és szórakoztatóbbá tesszük a portfólióelosztással vagy a kulcsfontosságú kriptotémákkal, például a feltörekvő új eszközökkel kapcsolatos információk megosztását” – írta a Coinbase.

Azok számára, akik úgy döntenek, hogy megosztják portfóliójukat, a Coinbase eszköze csak a százalékos allokációt fogja megjeleníteni, nem pedig a portfólió pénzügyi értékét.
Az eszköz tartalmaz egy olyan funkciót is, amely automatikusan megosztja a felhasználó portfóliójának változásait a közösségi médiában, de ez a funkció be- és kikapcsolható.

A Coinbase lépése részben azért érdekes, mert a vállalat más pénzügyi platformokat, például a Venmót és a Publicot, egy részvény- és kriptovásárlási alkalmazást utánozza, amelyek már régóta központi részévé tették termékeiknek a közösségi médiát.
Eközben a Coinbase azt is jelezte, hogy a közeljövőben tervezett NFT-platformja közösségi hálózatot is tartalmazni fog.
A vállalat azonban valószínűleg óvatosan lépked, mivel a közösségi média és a pénzügyi platformok keveredése szabályozási kockázatot jelent. Konkrétan, a felhasználók arra való ösztönzése, hogy posztoljanak a pénzügyi állományukról, bizonyos körülmények között befektetési tanácsadásnak minősülhet.
Mindenesetre a Coinbase új megosztási eszközeinek eredményeként valószínűleg több, kriptóval kapcsolatos üzenet lesz a közösségi médiában. Az eszközök a piacfigyelők számára is új információforrást jelenthetnek.

Ha prominens vagy gazdag kereskedők használják a nyilvános megosztási funkciókat, akkor a lakossági kereskedők megpróbálhatják utánozni a stratégiájukat.
A Coinbase híre azt követően érkezett, hogy a korábban sikertelen évet záró vállalat profitja ismét csökkent a harmadik negyedévben, és részvényeinek árfolyama is zuhanni kezdett.

Olvastad már? Több mint 3 millió vendég gyűjthet hamarosan bitcoinpontokat a Landry’s éttermeiben

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép : Cryptocurrency News

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Mitől esik ma a kriptopiac? 140 millió dollárt likvidáltak az elmúlt 4 órában

A kriptopénzek szerelmesei hullámvasúton találják magukat, mivel a kriptopiac az elmúlt nap során zuhanásba kezdett, és a kereskedők zavartan vakarják a fejüket. Az elmúlt hónapokban a...

Ezen mutatók azt sugallják, hogy itt az ideje, hogy vegyünk Bitcoin az áresés közepette

Az alacsony MVRV arány és a magas OI-súlyozott finanszírozási arány kedvező vásárlási lehetőséget mutat a Bitcoin befektetők számára. A Bitfinex kriptotőzsde elemzői szerint több on-chain metrika...

WordPress pluginok veszélyeire figyelmeztet a SlowMist csapata

A SlowMist, egy ismert blokklánc-biztonsági cég nemrégiben adott ki riasztást a megbízható weboldalak ellen indított újabb támadási hullámról, melyek WordPress kiegészítők sebezhetőségeit használják ki. A támadók...

Bikás mém érmék: Pepe, Raboo és Bonk robbanásszerű emelkedésre készülnek

Vendégbejegyzés Az olyan mém érmék, mint a Pepe, a Raboo és a Bonk nem csak túlélnek, hanem virágoznak is, ami potenciális robbanásszerű emelkedésre utal. Különösen figyelemreméltó a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!