A nagybefektetők a Solana felé fordultak

-

A héten az intézmények felől a kriptóba érkező befektetés harmada a Solana részére érkezett.
A CoinShares legutóbbi, augusztus 23-i heti jelentéséből láthatjuk, hogy alig 5 nap alatt 7,1 millió dollár érkezett SOL tokenekbe.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez alatt az 5 nap alatt a SOL ára érdemben nem mozdult, augusztus eleje óta viszont már 110%-ot növekedett a jelenlegi 75 dollár körüli szintre.
A jelentésből az is kiderül, hogy ezzel egy hat hetes, eladók által dominált trend tört meg, és egy hét alatt összesen körülbelül 21 millió dollárért vásároltak az intézmények.
A második legnépszerűbbnek az ADA token számít, 6,4 millió dollárnyi befektetéssel, ezt követi az ETH 3,2 millióval, az LTC 1,8 millióval, és a DOT 1,1 millió dolláros vásárlással.
Forrás: CoinShares

A BTC termékekből az intézményi vásárlók a héten 2,8 millió dollárt vontak ki, ez már a hetedik csökkenő hét. Az árfolyam ezalatt 6%-ot csúszott lefelé.
Sokkal nagyobb jelentőségű viszont, hogy a kriptós befektetési termékeket kezelő cégek teljes lekötött tőkéje most 57,3 milliárd dollár összesen.
Ez nem sokkal marad el a májusi rekordárfolyam során tapasztalt 66 milliárdtól.

Ennek az összegnek a háromnegyede a szektor vezető vállalata, a Grayscale kezelésében van. Az ő menedzselésükben most 42,6 milliárd dollárnyi kriptós befektetési terméket találunk.
A különböző szolgáltatók egymáshoz viszonyított pénzáramlása mindenesetre elég eltérő. A CoinShares XBT és ETC alapjai csökkentek, míg a Physical alapjuk növekedést könyvelt el.
Ugyanígy a 3iQ és a 21shares szintén pozitív számokról adott hírt, főleg befelé mozgott a pénz, kiáramlást nem tapasztaltak.

Olvastad már? Ezt várják a kereskedők az 50.000 dolláros bitcointól

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Minden pénzüket visszakaphatják az FTX tőzsde károsultjai, de ennek nem mindenki örül

A friss információk alapján az FTX tőzsde a kintlévőségeinek akár a 118%-át is kifizetheti a károsult ügyfeleknek, de a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek...

Bika futás napokon belül?! Hogyan kell felkészülni a masszív altcoin szezonra?

Az izgatottság tapintható, mivel a piac jelentős fellendülése az altcoinok növekedési szezonjára utal. A hozzáértő befektetők felfigyelnek, és mivel a 2024-es bikafutás máris címlapokra került, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!