Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

-

Az oldal látogatói bizonyára észrevették már, hogy a cikkek alatt több mint egy hónapja elérhetővé vált egy „Megér 1 MicroCoin-t” gomb, valamint az oldalsávban is megjelent egy Discord-meghívó a MicroCoin-szerverre.

A Kriptoworld portál valamint a MicroCoin csapata a jövőben szorosabb együttműködést tervez, ennek első lépéseként a honlapon az MCC jutalmazási rendszere került bevezetésre.
Az MCC Discord-szerverén a Kriptoworld olvasóközönsége is kapott egy saját szobát, amennyiben a facebookos kommentelés helyett/mellett a csetelést részesítenék előnyben.

 
Az elmúlt napok folyamán a Kriptoworld fórumába is integrálásra került a MicroCoin jutalmazási rendszere Így mostantól a regisztrációval, a fórum használatával is MCC-hez juthatnak a felhasználók, akár egymástól is, amennyiben rendelkeznek számlával.
Ha nem rendelkezel számlával, a https://like.microcoin.hu/ oldalon tudsz magadnak kérni, ez az MCC-tip szolgáltatás elérhetősége.
Amennyiben már rendelkezel számlával, akkor is érdemes újat kérni, mert a meglévő számlák a mostani verzióban nem lettek integrálva a like rendszerébe.
A discord-szerveren szintén a napokban debütált a MicroCoin Rewardbot, amely többek között a meghívást is jutalmazza, így ha támogatni szeretnétek a Kriptoworldöt, a jobb oldalsávban elérhető meghívóval csatlakozva a discordhoz a hírportál is megkapja a jutalmat.

Valamint a Kriptoworld szobában (is) folytatott beszélgetésért szintén MCC jutalom jár a felhasználóknak. Erről több információt a vonatkozó blogbejegyzésben találhattok.
Reméljük az újítások elnyerik a tetszéseteket, hozzászólásaitokat, ötleteiteket pedig szívesen fogadjuk!

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek  el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estétek!
 

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!