564 ezer dollárért vásárolt egy Bored Ape-et Madonna

-

A „pop királynője”, Madonna elárulta, hogy „belépett a metaversumba”, miután megszerezte a Bored Ape #4988 NFT-tokent.
Az onchain adatai szerint Madonna Bored Ape #4988-at vásárolt 180 etherért, azaz 564 ezer dollárért az elszámolás időpontjában.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Madonna azt mondja, hogy végre belépett a metaverse-be

Madonna a legújabb híresség, aki csatlakozott a Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-gyűjtőihez. Az énekes-dalszerző és színésznő 2022. március 25-én hozta nyilvánosságra a vásárlást az Instagram-oldalán keresztül.

„Végre beléptem a Metaversumba… A saját majmom! Mi legyen a neve? Köszönöm [Moonpay]. Mindannyiunknak szüksége van védelemre a Gonosz Szemtől” – közölte Madonna Instagram-követőivel.


Az elmúlt két napban Madonna Bored Ape-leleplezése az Instagramon mintegy 86.668 lájkot kapott. Ráadásul számos rajongó adott tanácsot Madonnának, hogy mi legyen a neve az újonnan szerzett BAYC-nek.
„Ez aranyos, tetszik” – írta egy magánszemély Madonnának. „Btw, az Evil Eye nem csak egy babona? Senki sem gonosz természeténél fogva. Én Pinkynek nevezném el” – tette hozzá az illető. Egy másik egyén az Instagramon kicsit szarkasztikusabb volt, és azt írta:

Nevezd el őt: „Senkit sem fog érdekelni ez 10 év múlva. Egy Cabbage Patch Beanie Baby FOMO a 21. században. A digitális szemétdombra szánták.”

A Moonpay drága NFT-ket szerez be hírességeknek, Madonna 17 NFT-t birtokol 8 gyűjteményből

Úgy tűnik, hogy a Moonpayt az utóbbi időben több híresség is használta NFT-vásárlásra. Az amerikai rapper, énekes és dalszerző Wiz Khalifa a Moonpayt használta fel a Bored Ape #1506 megvásárlásához, körülbelül ugyanabban az időben, mint Madonna vásárlása.
A Bored Ape #4988 mellett „Material Girl” NFT-versenyző egy csomó más NFT gyűjtőeszközzel is rendelkezik. A statisztikák szerint Madonna jelenleg 17 NFT-t birtokol nyolc különböző gyűjteményből.
Míg Madonna tárcájában mindössze 30 dollár értékű ethereum van, addig a tárcában 21.285 dollár értékű apecoin (APE) található.
Madonna és Wiz Khalifa mellett a BAYC NFT-ket Eminem, Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Shaq és Justin Bieber is birtokolja.
A cikk írásakor a Bored Ape Yacht Club NFT-gyűjteménye rendelkezik a legdrágább padlóárral, amely jelenleg 103,69 ether.

A kollekció becsült piaci kapitalizációja körülbelül 1 milliárd dollár, és az elmúlt 24 órában a BAYC-kollekció 7,2 millió dolláros, azaz 2311 etheres forgalmat bonyolított le.

Olvastad már? Janet Yellen elismerte, hogy a kriptónak vannak előnyei

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!