50000 felé tart a BTC, mozgolódnak az altok

-

A SYS, a SWAP és a PRQ vezetik az altcoinokat, miközben a Bitcoin-bikák az 50000 dolláros ellenállást veszik célba.
A bikák ma hivatalosan is egyértelművé tették a szándékaikat, mivel a bitcoin árfolyama 4,18%-kal 49163 dollárra emelkedett, és magára vonta a befektetők figyelmét, akik már régóta várják ezt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bikás lendület felfrissülése az altcoinok zöld gyertyáinak hullámában nyilvánult meg, és a top200 token többségénél nyereséget realizálhattak a kereskedők.
Forrás: Cointelegraph Markets Pro

A TradingView adatai azt mutatják, hogy az elmúlt 24 órában a legnagyobb nyereséget a Syscoin (SYS), a TrustSwap (SWAP) és a PARSIQ (PRQ) érte el.

A Syscoin a hetedik születésnapját ünnepli

Az elmúlt 24 órában a legjobban teljesítő érme a Syscoin volt, egy olyan platform, amely a Bitcoin-hálózat hashrátája által, az úgynevezett merged mining módszer használatával biztosított tokeneket, eszközöket és NFT-ket kínál.
A VORTECS Score, a Cointelegraph saját indiktora, a történelmi és az aktuális piaci feltételek algoritmikus összehasonlítása, amely olyan adatpontok kombinációjából származik, mint a piaci hangulat, a kereskedési volumen, a legutóbbi ármozgások és a Twitter-aktivitás.

Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Amint a fenti grafikonon látható, a SYS VORTECS Score augusztus 15-én emelkedett zöldbe, és elérte a 72-es csúcsot, körülbelül négy nappal az árfolyam 96%-os emelkedése előtt.
A hirtelen árfolyam-emelkedés akkor következett be, amikor a Syscoin protokoll a hetedik évét ünnepli, és készül a közelgő Taproot frissítésre, amely novemberben élesedik.

A TrustSwap az NFT airdropot megelőzően ugrott fel

A TrustSwap egy olyan elosztott protokoll, amely „teljes körű digitális eszköz ökoszisztémaként” hivatkozik magára, amely azt ígéri, hogy új evolúciót hoz a decentralizált pénzügyek számára.
A láncok közötti tokencserékre specializálódott, és gyorsan bővül, hogy tétgyűjtési funkciókat, új tokenek kibocsátását és egy házon belüli launchpadot is tartalmazzon.

Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Ahogy a fenti grafikonon látható, a SWAP VORTECS Score-ja az elmúlt hét nagy részében zöldben volt, és augusztus 16-án, mintegy 68 órával azelőtt, hogy az árfolyam a következő napon 51%-kal emelkedett volna, 78-as csúcsot ért el.
A token iránti érdeklődés az elmúlt néhány napban felerősödött, köszönhetően az augusztus 21-re tervezett közelgő NFT airdropnak.

Új funkciók izgatják a PARSIQ közösséget

A PARSIQ, egy blokklánc alapú analitikai platform 38,53%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.

Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Amint a fenti grafikonon látható, a PRQ VORTECS Score értéke augusztus 18-án zöldbe emelkedett, és nagyjából 26 órával azelőtt érte el a 71-es csúcsot, hogy az ára a következő napon 70%-kal megugrott volna.

A gyors árnövekedés a PARSIQ „User Defined Streams” megjelenését követően következett be, amely lehetővé teszi a projektek és fejlesztők számára, hogy „importálják a szerződésüket, és kiválasszák, hogy milyen szerződéses eseményekre kívánják engedélyezni az intelligens kiváltó eseményeket, közvetlenül a szerződésük telepítésekor”.
A teljes kriptopiac kapitalizációja jelenleg 2,091 billió dollár, a BTC dominanciája pedig 43,7%.

Olvastad már? Elkerülhetetlennek látszik, hogy az Ethereum a Bitcoin fölé törjön

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

4 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin ár előrejelzése: Új Ethereum token emelkedik 2000%-ot, ahogy a DOGE ára összeomlik

Vendégbejegyzés Az új Ethereum ERC-20 token ETFSwap (ETFS) bevezetése óta több mint 2000%-kal megugrott az értéke. Mindez egy olyan időszakban történik, amikor a legjelentősebb mémérme, a Dogecoin...

Vészesen közeledik a Dogeverse ICO zárórája

Napjaink egyik leggyorsabban növekvő kriptó ICO-ja, a Dogeverse már bőven 13 millió dollár felett szárnyal, és ezt főként egyedi, többláncos megközelítésének köszönheti.  Izgalmas napokat élünk hát,...

A pénz útja a blokkláncon jobban nyomon követhető

Annak ellenére, hogy egyre elterjedtebb a digitális pénzügyi eszközök használata, a kriptopiac pedig egyre érettebb módon működik, még mindig tartja magát a vélekedés, hogy a...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzése 05.06.

Prémium Litecoin (LTC) A Litecoin (LTC) árfolyamát a múlt hónapban a Litecoin medvei uralták, hiszen az érme piaci kapitalizációjának jelentős részét elvesztette. A zuhanás az LTC-t a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!