A POLY, a BCHA és az XYO vezette az altcoinok emelkedését, miután a BTC 50.000 dolláros támaszra fordult, az ETH pedig elérte a 4000 dollárt.

Szeptember 3-án tovább erősödött a bikás lendület az egész kriptopénzpiacon, mivel a piac egészére kiterjedő rali megemelte a legtöbb altcoin árfolyamát, és a Bitcoin (BTC) és az Ether (ETH) az 51. 000 és 4.000 dolláros ellenállási szintek fölé emelkedtek.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az altcoinpiacon az utóbbi időben látott árfolyam-emelkedés nem mutatja a lassulás jeleit, és több altcoin több mint 30%-ot is emelkedett pénteken.

Forrás: Cointelegraph Markets Pro

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai azt mutatják, hogy az elmúlt 24 órában a Polymath (POLY), a Bitcoin Cash ABC (BCHA) és az XYO Network teljesített a legjobban.

A Polymath úgy emelkedik, ahogy a „Polymesh” mainnet indulása közeledik

A Polymath egy Ethereum-alapú projekt, amely a digitáliseszköz-kezelésre összpontosít.

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai azt mutatják, hogy miután szeptember 1-jén 0,345 dolláros mélypontot ért el, a POLY árfolyama 56%-kal emelkedett, és szeptember 3-án 0,54 dolláros napközbeni csúcsra nőtt, mivel a 24 órás kereskedési volumene 2040%-kal robbant be.

POLY/USD 4 órás grafikon. Forrás: TradingView

A projekt hirtelen fellendülése a Polymesh ösztönzőtesztnet szeptember 1-jei frissítését követi, ami egy lépéssel közelebb hozza a projektet a Polymesh mainnet teljes elindításához.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Bitcoin Cash ABC átnevezése eCashre

A Bitcoin Cash ABC, korábbi nevén Bitcoin Cash (BCH), nemrégiben eCashre (XEC) történő átnevezésen esett át.

A VORTECS™ Score, amelyet kizárólag a Cointelegraph használ, a történelmi és a jelenlegi piaci viszonyok algoritmikus összehasonlítása, amely olyan adatpontok kombinációjából származik, mint a piaci hangulat, a kereskedési volumen, a közelmúltbeli ármozgások és a Twitter-aktivitás.

VORTECS ™ Pontszám (zöld) és BCHA ár. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Amint a fenti grafikonon látható, a BCHA VORTECS™ Score augusztus 29-én a zöld zónába emelkedett, és augusztus 30-án, mintegy 74 órával azelőtt érte el a 81-es csúcsot, mielőtt az árfolyama a következő napon 78%-kal emelkedett volna.

A projekt iránti izgalom a hivatalos eCashre való átnevezést követően érkezett, amely egy tokenátértékelést is magában foglalt, és amely a forgalomban lévő készletet 21 millióról 21 billióra növelte.

Az XYO Network egy új együttműködés előnyeit élvezi

Az XYO Network olyan eszközök decentralizált hálózata, amelyek anonim módon gyűjtik és validálják a térinformatikai adatokat, és rögzítik azokat az XYO blokkláncon.

A Cointelegraph Markets Pro adatai szerint az XYO piaci feltételei egy ideje kedvezőek.

VORTECS ™ Pontszám (zöld) és XYO ár. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Amint a fenti grafikonon látható, az XYO VORTECS™ Score értéke szeptember 1-jén kezdett emelkedni, és körülbelül hét órával azelőtt érte el a 77-es csúcsot, mielőtt az árfolyam a következő napon 285%-kal emelkedett volna.

Ez az árkiugrás azt követően következett be, hogy az XYO-közösség szeptember 1-jén lendületet kapott a láthatóságában, miután a CoinApp elindított egy kampányt, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy XYO tokeneket szerezzenek az alkalmazással kapcsolatos esettanulmányban való részvételért.

A teljes kriptopénzpiaci tőke jelenleg 2,289 billió dollár, a Bitcoin dominanciája pedig 41,5%.

Olvastad már? Újabb nagy előrelépés történt Texas államban a kriptovaluták jogi státusza tekintetében

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!