3 altcoin a legjobb teljesítményre képes 2024-ben

-

A kriptopiac egy jelentős rali előtt áll, különösen az altcoinok esetében, ahogy azt a legújabb meglátások is sugallják.

A Bitcoin (BTC) ellenálló képességet mutatott, a januári utolsó hetet egy bikás gyertyás mintával indította.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin (BTC) eme feltámadása megteremti a feltételeket ahhoz, hogy az altcoin piac további nyereséget hajtson egy sikeres kitörés és újratesztelés után.

A Bitcoin (BTC) kezdeti volatilitása, amelyet a megnövekedett spot ETF-volumen váltott ki, mára lecsillapodott, ami egy közelgő konszolidációs szakaszra utal.

Emellett az ETH/BTC páros történelmi árfolyamfordulathoz közelít, ami az altcoin spekuláció potenciális fellendülését jelzi.

A stablecoin-kínálat, élén a Tether (USDT) és a Circle USDC-vel, folyamatosan nőtt az elmúlt évben, ami növelte a kriptopiac általános vásárlóerejét.

Ez a felfelé irányuló trend egy bikaciklus korai szakaszát jelzi, a medvepiaci mélypontok pedig határozottan mögöttünk vannak.

Az elemzők szerint a következő egy-két héten belül megkezdődik a várható altszezon, amit a Bitcoinról (BTC) az altcoinokba történő likviditási rotáció és a stablecoin piac likviditása hajt.

Érdekel három ígéretes altcoin leleplezése, amelyek 2024-ben kivételes teljesítményre számíthatnak? Akkor olvasd tovább!

3 altcoin, amely 2024-ben a legjobb teljesítményt nyújtja majd

  • ScapesMania: Ígéretes újonc korai befektetési kedvezményekkel és játékinnovációs potenciállal.
  • Arbitrum (ARB): Technológiai vezető, amely az Ethereum frissítéseivel növekedésre készül.
  • Optimism (OP): Kiegyensúlyozza a tokenek feloldását a piaci stabilitással.
  • Ondo (ONDO): Figyelemre méltó feloldás utáni hullámzás, kiemelve a DeFi innovációt és a piaci érdeklődést.

ScapesMania: A nyilvános értékesítés mámora

Egy nemrég tartott Ask Me Anything (AMA) ülésen a ScapesMania vezérigazgatója bejelentette a Token Generation Event (TGE) kezdetét a diadalmas előértékesítést követően, amely elképesztő 5 millió dollárt gyűjtött össze.

A nyilvános eladás kizárólag a ScapesMania hivatalos weboldalán zajlik, kiküszöbölve a közvetítőket és páratlan kényelmet biztosítva a felhasználóknak.

Se vásárlási korlátok, se kötelező platform token birtoklás – csak egy zökkenőmentes, problémamentes élmény.

A gyors nyilvános értékesítéssel, amely mindössze 80 millió tokent tartalmaz 720 000 dollár értékben, a verseny elkezdődött.

Cselekedj most, hogy biztosítsd a részed a ScapesMania utazásából, mielőtt a tokenek elfogynak.

altcoin

A ScapesMania felemelkedése a figyelem középpontjába

Fedezzük fel a ScapesMania folyamatos sikerének legfontosabb összetevőit:

  • Stratégiai növekedési taktikák: A ScapesMania egy tapasztalt csapat támogatásával és egy erőteljes bevezetés utáni marketingstratégiával máris az előértékesítési trackerek első helyeit foglalja el, és a kriptoszféra befolyásos szereplőinek támogatását élvezi.
  • A biztonság az első – auditált és jóváhagyott: A BlockSAFU szigorúan auditálta a ScapesMania intelligens szerződését. A 2023 BNB Grant-nyertes fejlesztő által megerősítve a projekt szilárd alapokon áll.
  • Virágzó közösség: A több mint 60 000 követővel büszkélkedő, élénk közösségi média felhasználói közösségnek köszönhetően a ScapesMania több mint egy projekt; ez egy mozgalom.
  • Tokenomics: Túl a holdingon: A ScapesMania tokenek megszerzése nem csak a birtoklásról szól, hanem az aktív részvételről is. Élvezzed az olyan kedvezményeket, mint a token visszavásárlás, burn, staking, további bónuszok és ajánlói jutalmak, hangsúlyozva a hosszú távú értéket a múló kriptotrendekkel szemben.

>>> Biztosítsd a tokenjeidet – csatlakozz az élő nyilvános értékesítéshez! <<<

Gyorsan cselekedj, cselekedj most

Ahogy a Public Sale pool gyorsan csökken, a $MANIA tokenek hamarosan kicsúsznak a kezünkből.

Ne hagyd ki ezt az óriási lehetőséget; légy részese a ScapesMania felemelkedésének, mielőtt még a népszerű tőzsdéket is megtisztelné.

Az idő sürget – biztosítsd a helyed most, és légy részese a ScapesMania forradalmának.

altcoin

altcoin

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a ZYH395 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amely az egész kriptoközösség irigységére válhat.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Arbitrum (ARB): Az Arbitrum a legjobb kriptodeviza

Az Arbitrum (ARB) félelmetes pozíciót vívott ki magának a kriptopénzek dinamikus környezetében, rugalmasságot és alkalmazkodóképességet mutatva, ami megkülönbözteti a többiektől.

Az iparág vezető erejeként az Arbitrum (ARB) nem csak az alapvető hálózatokat múlta felül, hanem a fejlesztők központjává is vált, megelőzve más hálózatokat, mint például a Polygon és az Optimism.

Gyors felemelkedése robusztus keretrendszerének és innovatív technológiájának köszönhető.

Az Arbitrum (ARB) jelentős árfolyammozgást tapasztalt. A kriptopénz az elmúlt 24 órában 4,42%-os csökkenést szenvedett el, így az árfolyama 1,74 dollárra esett.

Ez a változás ellentétben áll az előző heti teljesítményével, ahol 3%-os emelkedést mutatott.

A mostani esés ellenére az Arbitrum (ARB) az év elején új történelmi csúcsot ért el 2,42 dolláron, ami parabolikus emelkedést mutat, visszalépés nélkül az év során.

Az Ethereum hálózatának közelgő frissítése, az EIP 4844 várhatóan jelentősen előnyös lesz a Layer 2 megoldások számára, mint például az Arbitrum (ARB), mivel javítja a skálázhatóságot és csökkenti a tranzakciós költségeket.

Ez a fejlemény kiszélesítheti az Arbitrum (ARB) felhasználói bázisát és javíthatja annak funkcionalitását, ami hozzájárulhat a potenciálisan robbanásszerű növekedéshez az elkövetkező hónapokban.

Ezenkívül az Arbitrum (ARB) integrációja a Chainlinkkel új lehetőségeket nyit meg a Web3 fejlesztők számára, egyesítve a Web3 képességeit a Web2 egyszerűségével, elősegítve ezzel a technológia tömeges elfogadását.

Optimism (OP): Navigálás a token feloldásokban

Az Optimism (OP) 81 millió dollár értékű OP tokenek feloldását tervezi, ami a piaci kínálatra és árra gyakorolt potenciális hatása miatt keltett figyelmet.

Ez a stratégiai felszabadítás célja, hogy a befektetőket és az alapvető hozzájárulókat a piac destabilizálása nélkül jutalmazza.

Az Optimism az árfolyamának enyhe csökkenése ellenére továbbra is jelentős entitás a Layer 2 ökoszisztémában, a piaci tőkeértéke körülbelül 2,9 milliárd dollár.

A közelgő token-feloldás spekulatív elemzésekhez vezetett az Optimism (OP) árfolyamára gyakorolt hatásával kapcsolatban.

Az ilyen események történelmileg rövid távú áringadozáshoz vezethetnek a piacra lépő megnövekedett kínálat miatt.

Az Optimism (OP) árfolyama kisebb csökkenést mutatott a feloldás előtt, ami a piaci szereplők óvatos hozzáállását tükrözi.

Az Optimism (OP) jövője attól függ, hogy mennyire sikerül egyensúlyt teremteni a közösség ösztönzése és az árstabilitás fenntartása között a token feloldása után.

A projekt technikai frissítései és az ökoszisztéma fejlesztése iránti elkötelezettség pozitív jelek.

Azonban a piac reakciója a megnövekedett token-kínálatra, és az, hogy az Optimism (OP) hogyan navigál ebben a fázisban, döntő fontosságú lesz a pályája meghatározásában.

Ondo (ONDO): Nyitás után megnövekvő érdeklődés

Az Ondo (ONDO) a token feloldását követően elképesztő, 2500%-os árfolyam-emelkedéssel keltette fel a piac figyelmét.

Egy olyan projektként, amely mögött neves szervezetek állnak, és innovatív megoldásokat kínál a tokenizáció és a DeFi hitelezés területén, az Ondo (ONDO) gyorsan a kereskedők és befektetők érdeklődésének témájává vált.

Az Ondo (ONDO) árának drámai emelkedése 0,01 dollárról több mint 0,26 dollárra a feloldás után a várakozás, a spekulatív kereskedés és a projekt alapjai iránti valódi érdeklődés erős keverékét tükrözi.

Ez az ugrás az Ondo (ONDO) részvényt a figyelem középpontjába emelte, a főbb tőzsdéken jegyzik, és egyre nagyobb támogatói közösséggel rendelkezik.

Míg a kezdeti árfolyam-emelkedés lenyűgöző, az ilyen nyereségek fenntarthatósága továbbra is kérdéses.

A projekt hosszú távú sikere attól függ, hogy képes lesz-e beváltani a jobb likviditásra és innovatív pénzügyi termékekre vonatkozó ígéreteit.

Ezenkívül a tokenomikával és a piac esetleges telítődésével kapcsolatos aggályok olyan kihívásokat jelentenek, amelyeket az Ondo-nak (ONDO) gondosan meg kell oldania ahhoz, hogy fenntartsa lendületét és igazolja piaci értékelését.

Következtetés

A kriptopiac egy jelentős rali küszöbén áll, és az olyan altcoinok, mint az Arbitrum (ARB), Optimism (OP), Ondo (ONDO) és Scapesmania kivételes teljesítményre vannak pozícionálva 2024-ben.

Figyelemre méltó, hogy a ScapesMania a gyorsan növekvő alkalmi játékpiacon működő játék ökoszisztémaként jelent meg.

A korlátozott token-állomány miatt most lehet az utolsó lehetőséged, hogy a ScapesMania elindítása előtt részese legyél.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!