Minden a Bakkt Warehouse-ba utalt bitcoint egy 125 millió dolláros biztosítás véd, a cég szeptember 9-i bejelentése szerint.

A Bakkt szeptember 6-én kezdte fogadni a be- és kiutalásokat, megelőzve a határidős szerződések indulását szeptember 23-án.

Minden simán megy, megnövelt biztonsággal

A Bakktnak nagyon sok idő és munka kellett, hogy végre megkapja a szükséges engedélyeket hamarosan induló napi és havi fizikailag rendezett bitcoinalapú határidős szerződéseihez. Azonban az engedélyek megszerzése óta gőzerővel zajlanak a munkálatok.

A Bakkt terméke szeptember 23-án indul, illetve bejelentették, hogy frissen engedélyezett letétkezelési megoldásuk is szeptember 6-án startol. Ez meg is történt, a tervek szerint.

 

Az újonnan bejelentett vagyonbiztosítás egy újabb aggodalmat vesz le az intézményi befektetők válláról, akiket a Bakkt szeretne ügyfélként bevonzani.

Minden készen áll az indulásra.

Ha sikeres lesz a szeptember 23-ai indulás, akkor ez lesz a világ első fizikailag rendezett bitcoinalapú határidős-szerződés terméke. Mindez azt jelenti, hogy az intézményi befektetők valódi bitcoinnal fognak kereskedni.

A Chicago Mercantile Exchange már elérhető határidős terméke készpénzzel rendezett, azonban a Bakkt ügyfelei bitcoinban lesznek kifizetve, ha lejár az adott határidős szerződés.

Olvastad már? Kripto a köbön – hétnyitó hírsaláta

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂