125 millió dolláros biztosítás védi a Bakkt Warehouse-ban tárolt bitcoint

-

Minden a Bakkt Warehouse-ba utalt bitcoint egy 125 millió dolláros biztosítás véd, a cég szeptember 9-i bejelentése szerint.
A Bakkt szeptember 6-én kezdte fogadni a be- és kiutalásokat, megelőzve a határidős szerződések indulását szeptember 23-án.

Minden simán megy, megnövelt biztonsággal

A Bakktnak nagyon sok idő és munka kellett, hogy végre megkapja a szükséges engedélyeket hamarosan induló napi és havi fizikailag rendezett bitcoinalapú határidős szerződéseihez. Azonban az engedélyek megszerzése óta gőzerővel zajlanak a munkálatok.
A Bakkt terméke szeptember 23-án indul, illetve bejelentették, hogy frissen engedélyezett letétkezelési megoldásuk is szeptember 6-án startol. Ez meg is történt, a tervek szerint.
 
Az újonnan bejelentett vagyonbiztosítás egy újabb aggodalmat vesz le az intézményi befektetők válláról, akiket a Bakkt szeretne ügyfélként bevonzani.

Minden készen áll az indulásra.

Ha sikeres lesz a szeptember 23-ai indulás, akkor ez lesz a világ első fizikailag rendezett bitcoinalapú határidős-szerződés terméke. Mindez azt jelenti, hogy az intézményi befektetők valódi bitcoinnal fognak kereskedni.
A Chicago Mercantile Exchange már elérhető határidős terméke készpénzzel rendezett, azonban a Bakkt ügyfelei bitcoinban lesznek kifizetve, ha lejár az adott határidős szerződés.

Olvastad már? Kripto a köbön – hétnyitó hírsaláta

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!