1000%-ot emelkedett egy új token értéke miután a Binance listázta

-

A defipiacok egy ideje oldalaznak, de a hatalmas pénzeket üldöző befektetők folyamatosan keresik az új tokeneladásokat és listázásokat a gyors meggazdagodás reményében.
Azonban ez hatalmas veszteségeket is eredményezhet, ugyanis többször is előfordult, hogy „kihúzták a szőnyeget” egy projekt alól, vagyis a befektetők mindent elvesztettek.

Azonban a mai napon elindult egy Audius (AUDIO) nevű token, melyet nem övezett jelentős felhajtás.
Nem sokkal indulása után a Binance bejelentette, hogy stratégiai befektetést indítottak a projektbe, és hamarosan listázni fogják tőzsdéjükön.
Ez aztán hatalmas hájpot eredményezett, így pár óra alatt több mint 1000%-ot emelkedett a token árfolyama.

A Binance is befektetett az Audius Music tokenbe

A tegnapi nap folyamán elindult a zenére összpontosító AUDIO blokklánc fő hálózata.
Indulása után a token árfolyama csökkenő tendenciát mutatott, amíg a Binance be nem jelentette, hogy befektetnek a token mögött álló Audius Music projektbe.
A Binance bejelentése szerint 1,25 millió dollárt fektettek a projektbe, mivel már több nagy előadó is használja, akik közvetítők és kiadók nélkül szeretnék kiadni alkotásaikat.

 „A Binance befektetési részlege stratégiai befektetést kezdeményezett a decentralizált streameléssel foglalkozó Audius protokollba, hogy mindenki szabadon adhasson ki zenei tartalmakat.”

1000%-ot ugrott az AUDIO token értéke a Binance listázást követően

Nem sokkal a stratégiai befektetést követően az AUDIO tokent listázták a Binance tőzsdén, amely további növekedéshez vezetett.
A listázás után több mint 1000%-ot emelkedett a token értéke, mielőtt a befektetők kivették a profitjaikat.
A cikk írásakor több mint 900% pluszban van a token értéke, jelenleg 0,44 dolláron áll.

A kriptopénz összértéke már elérte a 9 millió dollárt, de lehet, hogy egyelőre nem fog tovább növekedni, amíg nem terjed el szélesebb körben az előadók és hallgatók között.
2019-ben a The Verge kiadott egy negatív cikket a platformról, amelyben azt mondták, hogy egy „szerzői jogi rémálom” lehet az oldalból, tele kalóztartalommal.
Egyelőre bizonytalan, hogy ez valóban problémát jelenthet-e a platform számára.

Olvastad már? Synthetix-alapító: az e heti Bitcoin-csárt a „legbikásabb dolog, amit valaha látott”

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

5,3 milliárd dolláros büntetést kell fizetnie a Terraform Labs alapítójának

A Terraform Labs és Do Kwon, a cég alapítója ellen súlyos vádak merültek fel az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) részéről. A vádak szerint értékpapír-csalást...

A CoinPoker eltörölte az összes kifizetési díjat

Vendégbejegyzés A CoinPoker egy nagyon jól ismert kripto fogadási alkalmazás, és egyúttal a világ legnagyobb kriptopóker felülete is. Fejlesztői csapata kedden egy X-beli bejegyzésben közölte, hogy megszüntette...

A Bitcoin halálkeresztje intő jel

Az elmúlt napon a kriptopénzek piaca jelentős csapást szenvedett el, több mint 110 milliárd dollár összértéket veszített. A globális kriptopénz piaci tőke több mint 4%-os zuhanást...

Mi várható a Bitcoin felezés után?

A Bitcoin mintegy 94%-át már kibányászták, az amerikai azonnali BTC ETF-eknek köszönhetően pedig évtizedek óta nem látott mennyiségű pénz, több mint 12 milliárd dollár áramlott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!