A defipiacok egy ideje oldalaznak, de a hatalmas pénzeket üldöző befektetők folyamatosan keresik az új tokeneladásokat és listázásokat a gyors meggazdagodás reményében.

Azonban ez hatalmas veszteségeket is eredményezhet, ugyanis többször is előfordult, hogy „kihúzták a szőnyeget” egy projekt alól, vagyis a befektetők mindent elvesztettek.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata. 3 új helyszínen; Székesfehérváron, Tatabányán és a Csepel Plázában. Részletekért kattints ide!

Azonban a mai napon elindult egy Audius (AUDIO) nevű token, melyet nem övezett jelentős felhajtás.

Nem sokkal indulása után a Binance bejelentette, hogy stratégiai befektetést indítottak a projektbe, és hamarosan listázni fogják tőzsdéjükön.

Ez aztán hatalmas hájpot eredményezett, így pár óra alatt több mint 1000%-ot emelkedett a token árfolyama.

A Binance is befektetett az Audius Music tokenbe

A tegnapi nap folyamán elindult a zenére összpontosító AUDIO blokklánc fő hálózata.

Indulása után a token árfolyama csökkenő tendenciát mutatott, amíg a Binance be nem jelentette, hogy befektetnek a token mögött álló Audius Music projektbe.

A Binance bejelentése szerint 1,25 millió dollárt fektettek a projektbe, mivel már több nagy előadó is használja, akik közvetítők és kiadók nélkül szeretnék kiadni alkotásaikat.

 „A Binance befektetési részlege stratégiai befektetést kezdeményezett a decentralizált streameléssel foglalkozó Audius protokollba, hogy mindenki szabadon adhasson ki zenei tartalmakat.”

1000%-ot ugrott az AUDIO token értéke a Binance listázást követően

Nem sokkal a stratégiai befektetést követően az AUDIO tokent listázták a Binance tőzsdén, amely további növekedéshez vezetett.

A listázás után több mint 1000%-ot emelkedett a token értéke, mielőtt a befektetők kivették a profitjaikat.

A cikk írásakor több mint 900% pluszban van a token értéke, jelenleg 0,44 dolláron áll.

Nem tudod hová rakni a pénzed, de azt sem akarod, hogy a párnád alatt inflálódjon el? Regisztrálj az INLOCK közösségi kölcsönplatformra promóciós linkünkön keresztül, és zsebeld be a megtakarításaid után járó jutalmat minden héten!

A kriptopénz összértéke már elérte a 9 millió dollárt, de lehet, hogy egyelőre nem fog tovább növekedni, amíg nem terjed el szélesebb körben az előadók és hallgatók között.

2019-ben a The Verge kiadott egy negatív cikket a platformról, amelyben azt mondták, hogy egy „szerzői jogi rémálom” lehet az oldalból, tele kalóztartalommal.

Egyelőre bizonytalan, hogy ez valóban problémát jelenthet-e a platform számára.

Olvastad már? Synthetix-alapító: az e heti Bitcoin-csárt a „legbikásabb dolog, amit valaha látott”

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂

 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.