Több mint 3 millió dollárt gyűjtött a DeFi projekt ETFSwap (ETFS), amely a Binance és a Coinbase piacra dobása előtt áll

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz közösség izgatottan várja, hogy az ETFSwap (ETFS) felkészüljön monumentális debütálására a Binance és a Coinbase piacán.

A már több mint 3.000.000 dollárnyi finanszírozással az ETFSwap (ETFS) készen áll arra, hogy újradefiniálja az ETF- és kriptokereskedés területét.

A várakozás fokozódik, ez az innovatív platform jelentős hatást fog gyakorolni a DeFi térre, kihasználva erőteljes segédprogramjait, robusztus infrastruktúráját és élvonalbeli funkcióit.

Óriási várakozás az ETFSwap bevezetése előtt a főbb tőzsdéken

Az ETFSwap közelgő Binance- és Coinbase indítása körüli izgalom kézzelfogható.

Mindkét tőzsde jelentős befolyásukról és széles felhasználói bázisukról ismert, így ideális platformok az ETFS token debütálásához.

A DeFi területre való belépése óta az ETFSwap (ETFS) jelentős figyelmet kapott a hagyományos pénzügyek (TradFi) és a decentralizált pénzügyek (DeFi) integrálásának egyedi megközelítése miatt.

A MiCa-szabályozásnak megfelelő felügyelt befektetési bankokkal való együttműködés révén ez a DeFi platform biztosítja, hogy tokenizált eszközei mögött valós értékpapírok álljanak, páratlan biztonságot és bizalmat nyújtva a befektetőknek.

Az ETFSwap az Ethereum (ETH) blokklánc-technológia elfogadása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen birtokolhassák és kereskedhessenek tokenizált ETF-ekkel. Ez az innováció áthidalja a TradFi és a DeFi közötti szakadékot, átláthatóságot és közösségi irányítást kínálva.

A platform CyberScope által auditált intelligens szerződései nem mutatnak sebezhetőséget, ami növeli a befektetők bizalmát.

Mindez vonzotta az intézményi befektetőket, és a kereskedési platformot az elemzők körében magasan rangsorolták a keresett tokenizált ETF-ek, köztük az árupiaci, tőkeáttételes, részvény, spot Bitcoin ETF-ek és sok más ETF-ek listázására.

A kereskedők ezeket a nyereséges tokenizált ETF-eket akár 100-szoros tőkeáttétellel is kihasználhatják, felerősítve a potenciális hozamokat.

A platform a különböző kereskedési igényeket is kielégíti, a nagy kockázatú határidős kereskedéstől a kockázatmentes staking és yield farming tevékenységig.

Az ETFSwap (ETFS) kiváltságos hozzáférést biztosít a 10 trillió dollár értékű ETF-gazdasághoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tokenizálják és kereskedjenek valós eszközökkel (RWA) a láncban, amelyek mögött a hagyományos pénzügyi piacok ellenőrzött értékpapírjai állnak.

Az ETFSwap (ETFS) olyan AI-alapú kereskedési eszközökkel is fel van szerelve, mint az ETF Screener és az ETF Tracker, amelyek nagy adatelemzésen alapuló pontos ajánlásokat adnak.

A saját ETF 2025-ben várható elindítása, valamint a Binance és a Coinbase tőzsdéken való várható bevetése tovább erősíti az ambiciózus hozzáállást.

Az ETFS iránti kereslet a közelgő Solana és Ripple ETF-ek miatt növekszik, az elemzők elképesztő, 108-szoros növekedést jósolnak az ETFS-ek számára.

ETFSwap

Az ETFSwap várható bevezetése a Binance és a Coinbase piacán

Az ETFSwap (ETFS) elindítása a Binance-en és a Coinbase-en kulcsfontosságú pillanatot jelent a platform útjában.

A Binance és a Coinbase egyaránt iparági óriások, amelyek híresek biztonságukról, felhasználóbarát felületeikről és kiterjedt hatókörükről.

A platformnak az indulás óta nyújtott támogatásuk bizalmat jelez az ETF- és kriptokereskedési piacok forradalmasítására irányuló potenciáljába vetett bizalmat.

A Binance fejlett kereskedési eszközei és megbízható piaci adatai, valamint a Coinbase felhasználó-központú kialakítása és szabályozási megfelelősége tökéletes kiindulópontot biztosítanak az ETFSwap exponenciális növekedéséhez.

Az ETFSwap debütálása az olyan nagy tőzsdéken, mint a Binance és a Coinbase, várhatóan nagy érdeklődést fog kiváltani, tükrözve a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) korai sikerét.

A platform az intézményi befektetők kedvenc kripto ETF kereskedési platformjaként innovatív DeFi megoldásaival átalakítja a pénzügyi piacot.

A platform folyamatban lévő előértékesítése kiváló befektetési lehetőséget kínál, a jelenlegi 0,01831 dolláros ár várhatóan 0,03846 dollárra emelkedik a következő előértékesítési szakaszban.

Az alacsony belépési szint csábító ajánlatot jelent mind az intézményi, mind a lakossági befektetők számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni az ETFS token növekedési potenciáljából.

Következtetés

Az ETFSwap (ETFS) a már összegyűjtött 3.000.000 dollárnyi finanszírozással megállíthatatlanul törekszik az ETF- és kriptokereskedés forradalmasítására.

A platform innovatív és mindenre kiterjedő DeFi megoldásai, valamint ambiciózus jövőbeli álláspontja a 2024-es év legjobb befektetési lehetőségévé teszik.

Már több mint 41 millió ETFS tokent kapkodtak el, ami aláhúzza az ETFSwap (ETFS) iránti erős befektetői bizalmat.

A jelenlegi 0,01831 dolláros árfolyamon most van itt a legjobb idő befektetni és növekedni a legjobb DeFi platformmal a kripto- és ETF-kereskedelemhez.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Az Ethereum ETF-ek rekord 1 milliárd dolláros kereskedési volumennel debütálnak

Az Ethereum ETF-ek figyelemre méltó debütálást hajtottak végre, ami jelentős mérföldkövet jelent a digitális eszközök számára a hagyományos pénzügyi piacokon. A bevezetés során nyolc kibocsátótól kilenc...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!