Robert Kiyosaki: így profitálj az inflációból

-

A Gazdag papa, szegény papa című bestseller híres szerzője, Robert Kiyosaki tanácsokat adott, hogyan lehet profitálni az inflációból. Stratégiájának része a bitcoin is.

Emellett dicsérte az ukrán kormányt, amiért szembeszállt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Robert Kiyosaki az inflációból való profitálásról

A Rich Dad Poor Dad című könyv szerzője, Robert Kiyosaki 1,8 millió Twitter-követőjének adott tanácsot, hogyan lehet profitálni az inflációból.

A Rich Dad Poor Dad egy 1997-ben megjelent könyv, amelyet Kiyosaki és Sharon Lechter közösen írtak. Több mint hat évig szerepelt a New York Times bestseller listáján.

A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el több mint 51 nyelven, több mint 109 országban, köztük Magyarországon is.

Kiyosaki pénteken így tweetelt:

„Hogyan profitáljunk az inflációból. Biden inflációt akar. Bűnözői tevékenységét azzal ellensúlyozom, hogy Texas és Észak-Dakota olajába fektetek be. Most vettem egy aranybányát Utah-ban. Texasi lakásokba, házakba fektetek. Arany, ezüst, bitcoin … Fektessenek be úgy, mint egy kapitalista.

Kiyosaki korábban már többször figyelmeztetett az inflációra. Joe Biden elnököt, kormányát és a Fedet okolja a dollár tönkretételéért. Tavaly egy közelgő depresszióra is figyelmeztetett.

Novemberben hasonlóképpen azt mondta, hogy több aranyat, ezüstöt, bitcoint, ethereumot, bérelhető ingatlant és olajat vásárol, mivel az inflációval kapcsolatos aggodalmak fokozódtak.

Kiyosaki az orosz-ukrán háborúról

A híres író az utóbbi időben többször is megszólalt az orosz-ukrán háború kapcsán.

A múlt héten így tweetelt: „Putyin bajban van. Ukrajna elnöke, Zelenszkij … visszavág Putyinnak. Nem menekül. Ő inspirálja az embereket a visszavágásra.”

Egy következő tweetben azt írta:

A Bitcoin dacol Putyinnal. Hajrá bitcoin! Hajrá kriptó. Álljunk ki a zsarnokokkal szemben. Álljunk ki a zsarnokság ellen. Vágjunk vissza.

Az ukrán kormány február 26-ától fogad a kriptopénzadományokat.

Az Elliptic blokkláncelemző platform szerint az ukrán kormány és egy, az ukrán hadseregnek támogatást nyújtó nonprofit szervezet közel 60 millió dollárnyi kriptoadományt gyűjtött össze azóta, hogy Oroszország megkezdte Ukrajna lerohanását.

Olvastad már? Ukrajna már több mint 70 kriptoeszközt fogad el

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!