Megvan a Binance.US új igazgatója

-

Csütörtökön jelentette be a népszerű tőzsde, hogy egy igazi veteránt bízott meg a cégvezetés feladataival, Brian Shroder személyében.

Ő már bizonyított az Uber és az Ant Group kínai, ázsiai divízióiban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előző igazgató, Brian Brooks alig egy hónapja adta be a lemondását, az őelőtte lévő Ctherine Coley pedig idén májusban lépett ki a cégtől.
A Binance alapítója, CZ viszont végig fenntartotta a nézeteit, hogy a Binance.US tőzsdei részvénytársasággá kellene, hogy váljon.
A Hatvardon végzett Shroder csatlakozása a jelek szerint szintén ennek a célnak van alárendelve.
A bejelentés alapján ő fogja felügyelni a vállalati stratégiát és annak végrehajtását, az üzleti folyamatokat, a jogi, személyzeti ügyeket, és persze a termékfejlesztést.
Shroder maga szintén elkötelezett a cég növekedése iránt, és az USA esetében a legnagyobb kriptotőzsdévé akarnak válni.

A Binance anyacég esetében jelenleg a törvényi megfelelés a legnagyobb kihívás, hiszen több különböző USA hatóság is vizsgálatot folytat a cég ellen, az Egyesült Királyságban pedig nemrégiben úgy fogalmaztak, hogy nem képesek megfelelően felügyelni a vállalatot.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a Binance.US elméletileg teljesen független vállalat, legalábbis CZ állításai szerint.
Az iparági pletykák szerint viszont Brooks pont azért mondott fel, mert CZ nem akarta, hogy a Binance.US túl nagy önállóságot kapjon a vezetése alatt.
Shorder szintén kap egy helyet a felső vezetésben, de nem tudjuk, hogy az amerikai leányvállalat ügyében mekkorák az összefonódások.

Amerikai állampolgár, de hosszú múlttal rendelkezik az ázsiai piacokon, a Binance pedig onnan indult. Lehet, hogy valójában így próbál meg CZ irányítói pozícióban maradni. A sajtóközleményben persze ez nincs benne.
Shroder részéről CZ azt várja, hogy a cég gyors növekedési ütemét támogatva jelentősen tudja majd kamatoztatni a cégvezetési tehetségét és gyakorlatát.
Ha további információkra vagy kíváncsi a Binance-szel kapcsolatban, látogass el bátran a Binance Klub Hungary weboldalára.

Olvastad már? Újabb pénzfelvételi korlátozásokat vezet be egy dél-afrikai kriptotőzsde

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!