Kriptogamerek több mint egymillió dollárt költötték a múlt héten, hogy virtuális birtokokat és földeket vásároljanak.

Robert Hoogendoorn, blokklánctámogató Medium-bejegyzése szerint gamerek több mint egymillió dollárt költöttek a múlt hét során három kriptopénzalapú játékban, a Decentralandben, a Cryptovoxelsben és a The Sandboxban.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

A Decentraland a legnagyobb platform a három körül, amely több mint 600 000 dollárt szedett össze abból, hogy gamerek virtuális telkeket akarnak vásárolni a blokkláncalapú digitális világban, még a hivatalos február 20-ai indulás előtt.

A játékosok virtuális neveiket helyezhetik el az Ethereum Name Service Domainen keresztül, emellett digitális ruhákat és kiegészítőket is vásárolhatnak.

A The Sandbox is jelentős kriptobefektetéseket tapasztal, több mint 6000 eladással és 168 000 dollár bevétellel a játékosok már felvásárolták a teljes játéktér 7%-át. Emellett a játékosok 204 000 dollárt költöttek digitális tárgyakra a Cryptovoxels platformon.

Hoogendoorn szerint számos előnnyel jár a digitális föld felvásárlása.

„Ezeket a virtuális földeket közvetlenül a játékosok birtokolhatják. Szabadon építkezhetnek rá, vagy kiadhatják. Ennek következtében számos érdeklődő találhatja vonzónak ezt a szabad digitális piacot.

Hoogendoorn szerint a kriptopénzalapú játékok terjedése „új értelemzést” adhat a felhasználók által gyártott tartalom számára azáltal, hogy a virtuális tulajdonjog jelentősen megváltoztatja a hagyományos fogyasztói szerepkört.

Olvastad már? Megállt a bitcoin növekedése, a folytatás ezeken a szinteken múlhat

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂