Indiai tech befektetők az Egyesült Államokban nem kérnek az ICO-kból

-

A kripto világa elég gyorsan fejlődik az utóbbi időkben, a befektetők pedig egyre inkább érdeklődnek a felemelkedés előtt álló piac iránt.

Nem kivétel ez alól India sem, ahol a technológiai befektetők összefogtak, hogy az Egyesült Államokban elindítsák a B1T Capitalt, egy elszánt kriptoalapot.

Szigorú szabályozások

A B1T Capital amerikai indítását az befolyásolta, hogy az indiai kriptopénz-szabályozások rendkívül korlátozóak.

„A csoportosulás (B1T Capital) szinte összes befektetője és fontosabb tagja indiai, kivéve talán párakat. Az alap a kedvező szabályozások következtében az Egyesült Államokban került bejegyzésre” – mondta az Inc24-nek Utsav Somani, a B1T Capital ügyvezető partnere.

Somani azt is megemlítette, hogy 2018-ban körülbelül 500 új kriptoalap létrejötte várható világszerte, de egyikük sem Indiában.

Szerinte:

„A B1T Capital egy lépés a változás felé. India a legfeltörekvőbb gazdaság, a projekteknek pedig valamikor úgy is hozzá kell majd férniük az ország piacához. Ezt úgy érhetik el, ha partnerként kezelnek majd minket. Célunk, hogy megnyissuk ezen projektek számára India kripto-ökoszisztémáját.”

A B1T Capital alap története

A B1T Capitalt a utah-i Salt Lake Cityben alapították 2018-ban. A vállalat tervei között nagyjából 25 projekt szerepel az elkövetkező pár év alatt, továbbá 75 ezer és 150 ezer dollár közötti befektetéseket kívánnak majd végrehajtani.

A cég elsősorban értékesítés előtt álló projektekbe kíván majd fektetni, különösen web 3.0 infrastruktúrával rendelkezőkbe.

Első befektetésük az Orchid.com startupba történt, melynek elkötelezett célja a nyílt és korlátlan internet visszaállítása.

Az ICO-kat tavaly körülvevő számos probléma miatt a B1T Capital nem különít el számukra az alapból.

Az vállalat számára elsősorban az olyan esetek járnának nem kívánt veszélyekkel, mint a hamisított fehér könyvek illetve a szabályozások hiánya miatt történő kilépési csalások.

Ahogy Somani mondta:

„Mivel a blokkláncalapú projektek értékelése egy teljesen más szakértelmet kíván, a B1T Capital elsősorban olyan projekteket céloz majd meg, amelyeknek van tapasztalatuk a szektor befektetéseiben. Ilyenek például a nagy kriptoalapok (Polychain, Meastable, A16Z Crypto, stb.).

Utsav Somani az AngelList és a B1T Capital Fund mellett a Testbook tesztelőkészítő vállalat, a Betaout szoftvervállalat, illetve a CoinDCX igazgatótanácsának tagja.

Forrás: btcmanager.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!