Hogyan kereskedjünk a „Bullish Abandoned Baby” formációval?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bullish Abandoned

A Bullish Abandoned Baby” egy olyan típusú gyertya minta, amelyet a kereskedők arra használnak, hogy jelezzék a csökkenő trend megfordulását.

Lefelé irányuló trendben alakul ki, és három ársávból áll. Az első egy nagy lefelé mutató gyertya, amelyet egy doji gyertya követ, amely az első gyertya alatt tátong.

A következő gyertya a doji gyertyánál magasabbra nyílik, és agresszívan felfelé mozog.

A várakozás az, hogy az árfolyam tovább mozog felfelé, mivel a minta azt mutatja, hogy az eladások legalábbis átmenetileg kimerültek.

A bullish abandoned baby ellentétben állhat a bearish abandoned baby mintával, amely egy felfelé irányuló trend lehetséges végét jelzi.

Bullish Abandoned

Kereskedés a „Bullish Abandoned Baby” gyertyával

Bár többféleképpen lehet kereskedni a bullish abandoned baby mintával, itt van néhány általános ötlet arra vonatkozóan, hogyan kell ezt csinálni.

Belépés: Egyes kereskedők a minta harmadik sávja fölé történő áttöréskor lépnek be, stop-limit megbízást használva.

A várakozás az, hogy az árfolyam tovább mozog felfelé, így ha ez megtörténik, a harmadik sáv legmagasabb értéke fölé emelkedve, ez vételi lehetőségként használható.

Stop-Loss megbízás: Az idő előtti leállás elkerülése érdekében a kereskedők a „Bullish Abandoned Baby” bar (doji) alsó árnyéka alá helyezhetnek stop-loss megbízást.

Azok a kereskedők, akik kevesebbet szeretnének kockáztatni, a stop-loss megbízást közvetlenül a minta harmadik sávjának alsó értéke alá helyezhetik.

A trendfordulókat gyakran fokozott volatilitás kíséri. Tartsa ezt szem előtt a stop-loss hely kiválasztásakor.

Nyereségcél: A mintának nincs nyereségcélja. Valamilyen más kilépési módszert kell alkalmazni az esetlegesen felmerülő nyereség realizálásához.

Egy Fibonacci visszahúzási szintnél lévő profitcél használható. A kereskedők például a profitcélt a bullish abandoned baby mintát megelőző lefelé irányuló trend 50%-os retracementjénél állíthatják be.

Más lehetőségek közé tartozhat a cél beállítása egy rögzített kockázat/nyereség aránynál.

Például, ha 500 dollárt kockázatot vállalunk, állítsuk be a nyereségcélt 1000 vagy 1500 dollár nyereségnél.

A kereskedő használhat technikai indikátorokat is, vagy kiléphet, ha az árfolyam egy kiválasztott mozgóátlag alá esik.

Példa „Bullish Abandoned Baby”-re

A bullish abandoned baby meglehetősen ritka, mivel a mintának szigorú követelményei vannak.

Egyes kereskedők megengedik, hogy a korlátozásokat kissé enyhítsék, ami azt jelenti, hogy több mintát találnak, és az eredmények még mindig elég jók lehetnek.

Miután az árfolyam csökkent, számos alkalommal a „Bullish Abandoned Baby” egy aljat alakított ki. Ezeket a mintákat erős felfelé irányuló mozgások követték.

Az első minta a hagyományos minta enyhe variációja, mivel a doji nem a korábbi zárás alatt van, és itt két doji van.

A minta hangulata azonban még mindig bikás elmozdulást mutat. A mintában erős esés, határozatlanság és kiegyenlítődés, majd a dojik után erős emelkedés következik.

A kettes minta hagyományosabb, kivéve, hogy ismét két dojis van. Ez elfogadható, és az árfolyam a mintát követve magasabbra lőtt.

A harmadik minta szintén egy enyhe variáció, mivel a doji nem tátongott az előző gyertya zárása alatt.

Az ár azonban a doji-t követően felfelé mozdult, és egy emelkedő trend kezdődött.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!