Év végére 10.000 dolláros Ethereum-árfolyam jöhet

-

Ismert kriptoelemzők mostanában optimistán nyilatkoztak az Ethereumról, a piaci kapitalizáció alapján a második legnagyobb kriptopénzről, és egyikük azt állítja, hogy az év végére az árfolyam meghaladhatja a 10.000 dollárt.

Emelkedni kezdhet az Ethereum

Michaël van de Poppe, egy több, mint 700.000 követővel rendelkező kriptoelemző a közösségi médiában optimizmusát fejezte ki, és azt sugallta, hogy az ETH magasabb támaszszintre készül lépni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hozzátette, hogy néhány héten belül már számítani lehet a jobb időkre, miután megjegyezte, hogy az ETH a korrekció végső szakaszában van.

ethereum
Forrás: X

Jelenleg az Ethereum árfolyama 3,110 dollár körül mozog, miután az elmúlt 24 órában 2%-ot emelkedett, és az elmúlt hónapban gyakorlatilag stagnált, az árfolyama nem nagyon változott.

Árfolyam-jóslatból nincs hiány

Egy másik népszerű kriptoelemző, CryptoYoddha még merészebb álláspontot képviselt, és azt állította, hogy az Ethereum árfolyama az év végéig meghaladja a 10.000 dollárt.

Forrás. X

Mások szerint is van erre esély, például Ali Martinez is felhívta a figyelmet arra, hogy a TD Sequential nevű indikátor vételi jelzést ad az Ethereum napi grafikonján, és arra jutott, hogy a kriptopénz egy úgynevezett háromgyertyás fellendülést tapasztalhat a napi grafikonon.

A csillagok állása szerint

A TD Sequential indikátor a kereskedők és elemzők körében népszerű eszköz, amely potenciális vételi vagy eladási jeleket azonosít a piacon.

A Tom DeMark által kifejlesztett indikátor célja, hogy előre jelezze az árfolyam azon pontjait, ahol egy trend kimerülhet és megfordulhat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez úgy működik, hogy számok sorozatával egy szekvenciát rajzol az árfolyam grafikonra, amelyek meghatározott kritériumokon alapulnak, és az eszköz záróárfolyamához kapcsolódnak egy meghatározott időszakon keresztül.

Amikor az indikátor vételi jelet ad, azt jelenti, hogy az eszköz árfolyama várhatóan emelkedni fog, ami kedvező alkalom lehet a befektetők számára a piacra lépéshez.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Solana mellett érdemes foglalkozni ezzel a kaszinótokennel is

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Lehet, hogy ez egy „A Holdra” lendület: Hogyan változtatja meg a piacot az Ethereummal kapcsolatos SEC-vizsgálat vége?

Vendégbejegyzés A SEC-vizsgálat lezárása potenciális fordulópontot jelent az Ethereum számára. A 2024-es bikafutás lendületbe kerülésével ez a fejlemény jelentős piaci reakciókat válthat ki. A befektetők és az elemzők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!