Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 05.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) árfolyama 3700 dollár fölé emelkedett, miután elég hosszú ideig kibírta a 3000 dollár körüli konszolidációt.

A fellendülés fő oka várhatóan a jóváhagyás nagyobb esélye, amely figyelemre méltó volument vonzott.

Habár a fellendülés lecsillapodni látszik, az árszintek továbbra is a nyereségek körül mozognak, azokban az időkben, amikor a BTC ára 70.000 dollár alá csúszott.

Ez azt mutatja, hogy a bikák körében egyre nagyobb az erő, ami várhatóan tovább fokozódik a spot ETH ETF elindításával.

Másrészről felmerült annak a lehetősége, hogy az árfolyam nagyrészt érintetlen marad, vagy kisebb ingadozásokon megy keresztül.

Vajon ez azt jelenti, hogy az ETH árfolyama biztosan nem alakíthat ki új ATH-t, ha a spot ETF-ről szóló döntés a piacok javára válik?

A piaci hangulat továbbra is bikás marad, a fear and greed index elérte a 76-os értéket (Extreme Greed).

A volatilitás szintjei is elég magasak maradnak, ami vonzhatja a kereskedőket a platformra. Ilyen esetben a folyamatos emelkedés küszöbön állhat.

Az Ethereum árfolyama úgy tűnik, hogy megismétli a korábbi trendet, amely február első napjaiban következett be.

Az árfolyam fenntartotta a konszolidált emelkedő tendenciát, amikor a stochastic RSI az alsó zónától a felső küszöbig terjedt.

Ennek eredményeképpen több mint 75%-os bikás kitörés következett be, ami új éves csúcsokat jelzett 4000 dollár felett.

Egy hasonló konszolidáció és RSI mozgás figyelhető meg, ami várhatóan hasonló eredményt hoz az ETH árfolyamrally felett.

Az árfolyam a bika tartományba lépett, a felszálló trendvonal fölé, és a legutóbbi lökést követően belépett a felszálló háromszögbe.

Így a konszolidáció várhatóan addig fog érvényesülni, amíg a token el nem éri a csúcsot, ami újabb emelkedést indíthat el előttünk.

A StochRSI egy darabig a túlvásárolt szinteken belül maradhat, ami az Ethereum árát a korábbi ATH-n túlra emelheti, valószínűleg 5000 dollár fölé érve.

Mivel most, hogy a spot Ethereum ETF jóváhagyásáról szóló döntés a láthatáron van, kisebb ingadozásra lehet számítani.

Az új ATH felé történő meredek emelkedés azonban több időt vehet igénybe, talán valahol 2024 harmadik negyedévének közepén vagy végén.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!