Justin Sun, a Tron alapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy szerinte hivatalosan is együttműködhet készül a tron és az ethereum. Sun a Crypto Chick podcastnek adott interjút április 6-án.

Olvastad már? Brian Armstrong elmagyarázta, hogy mire lehet szüksége a kriptopénzeknek

Pontosabban Sun azt mondta, hogy szerinte „egy éven belül együttműködhet a tron és az ethereum.”

Vitalik a Twitteren tett fel egy kérdést Sunnak.

Amire Sun azt felelte, hogy „a piaci verseny mindig egy jobb terméket eredményez” hozzátette:

„A jövőben akár az is elképzelhető, hogy együttműködik az ethereum fejlesztőivel és az ethereumra épült vállalatokkal, mely az egész ipar előnyére válhat.”

Sun azt is bejelentette, hogy egy layer 2-es skálázási megoldást készül a tronra, mellyel akár százszor több tranzakciót tud majd a tron feldolgozni, sokkal alacsonyabb költségek mellet, ennek megjelenése nagyjából 2019 második negyedévére várható.

Az új rendszer neve Sun Network, hivatalos megjelenési dátumot még nem közöltek.

A podcastben Sun bejelentette, hogy a tron alapú tether stabilkoin (USDT) április 9-én indul. Sun szerint a stabilkoin tron verziója sokkal gyorsabb és olcsóbb lesz, mint a korábbi tether.

Ezen kívül a második negyedévben elindul „egy új, titkosítási opcióval futó rendszer”, melynek alapját a zcash mögött álló technológia adja.

Márciusban a szingapúri Huobi és a máltai OKEx kriptotőzsde bejelentette, hogy támogatni fogják a tron alapú USDT-t.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!