Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogwifhat (WIF)

A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén.

A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF token erőfitogtatását nem csak a Bitcoin (BTC) árfolyamának 63.000 dollár fölé való visszaszerzése befolyásolta.

Az X-en (korábban Twitter) csütörtökön közzétett bejegyzésében a Coinbase Exchange, a legnagyobb amerikai székhelyű kereskedési platform felfedte a Dogwifhat ökoszisztéma WIF tokenjének állandó futures kereskedésre való bevezetésének tervét a Coinbase International Exchange-en és a Coinbase Advanced-en.

A kereskedés várhatóan április 25-én kezdődik, és a bejelentésnek köszönhetően a Solana-alapú mémérme megjelenítheti a „Coinbase-hatást”.”

A Coinbase Effect egy olyan feltevés, amely gyakran bebizonyosodott, hogy a feltörekvő digitális tokenek gyors árfolyam-ugrást tapasztalnak, miután a Coinbase-en jegyzik őket.

A Messari kriptopénz-elemző cég kutatása megerősítette a Coinbase-effektust, elemezve a Coinbase-en jegyzett tokenek Coinbase-en való jegyzése utáni első öt kereskedési napot, és összehasonlítva a teljesítményüket, amikor olyan hasonló platformokon jegyzik őket, mint a Binance, OKX és Kraken, többek között.

A Messari elemzőjét, Roberto Talamast idézve egy 2021-es hírlevélben megjelent „The Crypto Exchange Pump Phenomenon” című bejegyzésben:

A Coinbase listázásai rendelkeznek a legmagasabb átlagos hozammal, amely 91%-on áll, de a legszélesebb eloszlással is rendelkeznek, amely -32% és 645% között mozog.

Ha a 91% átlagos megtérülés működik a WIF esetében, a Dogwifhat ár olyan magasra emelkedhet, hogy visszaszerezze a 4,86 dolláros tartományi csúcsot.

A Dogwifhat árkilátások a várható WIF tőzsdei jegyzés közepette

A Dogwifhat árfolyama továbbra is tartományhoz kötött, 2,15 és 3,14 dollár között konszolidálódik.

Az altcoinok várják a BTC jelzéseit, a Bitcoin árfolyamának erőfitogtatása a WIF árfolyam rallyt eredményezhet. Eközben a piacon a megemelkedett kockázati szintek közepette a medvés hangulat uralkodik, a BTC bikák még mindig nem mutatnak biztos kezet.

Vegyük azonban észre a Relatív Erősség Indexet (RSI), amely vételi jelzéssel incselkedik, és végrehajtásra vár, amint a jelzővonal sárga sávja fölé emelkedik.

Amint az RSI grafikonon zöld színnel kiemelve látható, minden alkalommal, amikor egy ilyen kereszteződés történik, a Dogwifhat árfolyam kitöréssel reagált.

Ezenkívül az Awesome Oscillator (AO) hisztogramjai is zöldre váltanak, ami a WIF piacán bimbózó bikaságra utal.

Amennyiben a bikák visszaszereznék a piacot, a Dogwifhat árára figyelni kívánt kulcsfontosságú szintek közé tartozik a 3,14, 4,24 és 4,78 dollár. Egy erős mozgás ezek felett a szintek felett a mém érme visszaszerezheti a 4,86 dolláros tartományban lévő magas célt, ami közel 91%-kal a jelenlegi szintek felett van.

Azonban ha a Bitcoin árfolyama újabb mélypontot ér el, ami gyakorlatilag lesöpri az altcoinokat, a Dogwifhat árfolyama is eshet.

Egy 2,15 dollár alatti áttörés következhet, amit a medvék jelenléte vezérelhet a piacon. Ezt mutatja az RSI pozíciója az „50″ átlagszint alatt, valamint az Awesome Oscillator (AO) pozíciója a negatív tartományban.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!