Charlie Lee azt ígéri, hogy továbbra is pénzelni fogja a Litecoin Foundationt

-

Charlie Lee, a Litecoin megalkotója továbbra is elkötelezett a Litecoin Foundation finanszírozása mellett, annak ellenére, hogy egyes pletykák szerint az veszteségesen üzemel.
Lee elmondta, hogy a medve piac egyéb projektekhez hasonlóan az alapítványt is károsan érintette. 2017 óta adományai tették ki az alapítvány finanszírozásának 80%-át.

„A cél persze az lenne, hogy a Litecoin Alapítvány önellátó legyen az adományokból, társulásokból és a különböző reklámtermékek eladásával. Amíg el nem érjük ezt a pontot, addig folytatom az alapítvány pénzügyi támogatását.” – mondta Lee.

Xinxi Wang, a Litecoin Foundation vezérigazgatója elmondta, hogy 2019 első negyedévében csökkentek az adományok az elhúzódó medve piac miatt. A második negyedév során több adományra számítanak.

„Szerintem nincs összefüggés az adományok és a rajongótábor között. Először is, az első negyedév során nem kértük aktívan a közösség támogatását. Másodszor, a litecoin értéke alacsony volt, így ugyanannyi támogatás kevesebbet ért, mint korábban. A második negyedév során több százezer dollár értékű adományokat kaptunk.” – mondta Wang.

Kevesebb pénzért dolgoznak

Az XCong cikke szerint az alapítvány tagjai kevesebb fizetést kaptak az első negyedév során az alacsonyabb adományok miatt.
Lee elmondta, hogy számos alkalmazott önként jelentkezett a csökkentett fizetésekre, amely nem szokatlan a Litecoin Foundation fejlesztői körében:

„Mindezt figyelembe véve számos alkalommal előfordult, hogy az alkalmazottak a fizetésük csökkentését kérték a medve piacok során, hogy így támogassák az alapítványt.”

Hozzátette, hogy az alapítvány jól halad a társulásokkal is, például a Miami Dolphins NFL-csapattal. A cél az, hogy több terméket fejlesszenek a Litecoin közössége számára.

Egy ilyen projekt a Mimblewimble titkosítási technológia fejlesztése a hálózatra.
Alexander Zaidelson, a Mimblewimble-alapú Beam blokklánc vezérigazgatója elmondta, hogy mindkét csapat nyíltan kommunikál egymással.

„Már a kezdetektől felajánlottuk segítségünket, leginkább a dizájn és architektúra terén.” – mondta Zaidelson.

A Litecoin korábban bejelentette, hogy David Burkett-tel, a Grin fejlesztőjével is együttműködnek a Mimblewimble fejlesztésén.
Forrás: coindesk.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!