A Shiba Inu (SHIB) lassú tempója kiemeli az RCO Finance (RCOF) mint új kripto versenytársat

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) közössége látta, hogy érméje küzd a felemelkedésért.

Miközben a kriptopénzek területén sok érme a fellendülés jeleit mutatja, a Shiba Inu (SHIB) ingadozik az emelkedő és a csökkenő tendencia között, ami arra készteti a tulajdonosokat, hogy új lehetőségeket keressenek, hogy profitot termeljenek maguknak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy új, decentralizált kriptokereskedési platform, az RCO Finance (RCOF) biztonságos menedéket kínál a Shiba Inu (SHIB) tulajdonosainak, ahol átlátható és jövedelmező befektetéseket élvezhetnek.

Olvasd tovább, hogy megtudd, miért figyelemre méltó befektetés az RCO Finance.

A Shiba Inu (SHIB) ingadozó mozgása

Miközben a Shiba Inu (SHIB) árfolyama 8,33%-kal nőtt az elmúlt hónapban, még mindig nem lehet észrevenni a figyelemre méltó különbséget.

Árfolyama a 0,000026 dolláros ellenállás és a 0,000022 dolláros támaszvonal között ingadozik.

Az érme jelenlegi kereskedési volumene 1,03 milliárd dollár, ami jelentős, 89,44%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában.

A cikk írásakor a SHIB piaci árfolyama az elmúlt 24 órában 1,48%-kal csökkent, 0,0000234 dollárra.

A Shiba Inu (SHIB) tulajdonosai feszülten figyelik az érme árfolyamának mozgását, és türelmesen várják, hogy az ár meredeken emelkedjen.

Tekintve, hogy az érme 165,7%-kal emelkedett egy év alatt a bevezetése óta eltelt egy év alatt, a Shiba Inu (SHIB) ígéretes jeleket mutat egy potenciális bikafutásra.

Ugyanakkor az árfolyamának lassú ütemű mozgása miatt a tulajdonosai számára előnyös lehet, ha olyan új projektek után néznek, amelyek potenciális jövőbeli nyereséget mutatnak.

Az RCO Finance (RCOF) értékes befektetésnek bizonyul

Mivel a Shiba Inu (SHIB) bizonytalansággal néz szembe, egy új érme tűnik fel, mint méltó versenyző a tulajdonosai számára, hogy befektessenek.

Az RCO Finance (RCOF) egy újdonság a kriptopiacon, amely egy decentralizált DeFi kereskedési platformot kínál, ahol a felhasználóknak teljes kontrolljuk lenne az eszközeik felett.

A legtöbb ember arra vágyik, hogy a kriptójukat a mindennapi életükben bármilyen tranzakció végrehajtására használhassák.

Az RCO Finance (RCOF) olyan DeFi betéti kártyákat kínál, amelyekkel a felhasználók ezt a vágyat a világ bármely pontjáról kielégíthetik.

A kártyák mellé a platformot használó kereskedők elképesztő jutalmakat élveznének minden vásárlásukért.

Az RCO Finance egy AI kereskedési eszközt is kínál, amellyel a felhasználók különösebb stressz nélkül kereskedhetnek kriptókkal és ígéretes befektetésekkel.

A platform tökéletesen úgy lett kialakítva, hogy hasznos elemzésekkel lássa el a befektetőket, amelyek segítik őket abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak.

A DeFi piac jelentős bővülésével a kriptopiacon az RCO Finance stratégiailag az egyik legjobb DeFi kereskedési platformként pozícionálta magát.

RCO Finance

Az RCO Finance (RCOF) előértékesítése hatalmas hozamot ígér a korai befektetőknek

Az RCO Finance (RCOF) előzetes eladása a kriptotér számos kulcsfontosságú szereplőjének figyelmét felkeltette, és több millió tokenjét adta el az érdeklődő vásárlóknak.

A cikk írásakor az RCOF Finance (RCOF) 75.000 dollárt gyűjtött össze, de az előértékesített tokenjeinek mindössze 5,94%-át adták el.

E mérőszámok azt mutatják, hogy az RCOF milyen magasra jutott alig néhány nappal az indulása után, és előrejelzik a jövőbeli növekedését.

Az előértékesítés első szakaszában a korai érdeklődők még mindig 0,0127 dollárért vásárolhatnak minden egyes tokent, ami kiváló ajánlat, mielőtt az ár a következő szakaszban 0,0343 dollárra ugrik.

Ezzel a lehetőséggel a befektetők annyi tokent gyűjthetnek össze, amennyit csak szeretnének, és olyan előnyökhöz juthatnak, mint a kedvezményes kereskedési díjak és bónuszok, beleértve a nyereményjátékokat is.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!