A Gemini „bankkártyájával” a felhasználók bitcoint és egyéb kriptopénzeket kaphatnak vissza.

A Winklevoss fivérek által vezetett tőzsde és vagyonkezelő csütörtökön jelentette be az új lehetőséget. A bejelentés szerint az indulás még idén várható.

A magyar INLOCK-nál több mint 8% fix éves kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

A Gemini elmondta, hogy felvásárolták a Blockrize kriptofizetési feldolgozót, melynél az American Express, a JPMorgan Chase, a Google és a BitMEX korábbi fejlesztői is dolgoztak.

A Blockrize felvásárlása a Gemini második nagy akvizíciójának számít. 2019 novemberében a Nifty Giveaway platformot vették meg, amely NFT-tokenekkel foglalkozik.

Tyler Winklevoss, a Gemini egyik alapítója elmondta, hogy az új kártyával még egyszerűbb lesz a bitcoinbefektetés, mivel „semmilyen változtatást nem jelent [a más meglévő szolgáltatásokhoz képest].”

„Ahelyett, hogy azon kellene gondolkodni, hogy mikor és hol kellene kriptopénzt vásárolni, a mindennapi fizetésekből visszakaphatnánk egy kicsit. Izgatottak vagyunk, hogy a Blockrize csatlakozott hozzánk, és együtt dolgozhatunk a kriptopénzek elterjedésén.”

A Gemini kártyája olyan, mint egy hagyományos bankkártya, és mindenki számára elérhető lesz az USA-ban.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A jutalmak automatikusan a felhasználó Gemini fiókjában kerülnek elhelyezésre.

Ahogy egyre jobban elterjednek a digitális eszközök, a kriptopénzekre kihegyezett betéti kártyák is egyre népszerűbbé válhatnak.

A Visa és a BlockFI egyébként korábban szintén elindított egy kártyát, amely bitcoinban fizet jutalmat a felhasználók számára.

Olvastad már? A Fox Business egy házigazdája szerint az összes bitcoin elveszett

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂