PlanB, a népszerű kriptós elemző nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a bitcoin kockázatát jelenleg eltúlozzák, viszont a mostani pénzrendszerét alábecsülik.

Egy január végi tweet-sorozatban osztotta meg a véleményét. Eszerint a bitcoin kockázata most aránytalanul el van túlozva.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Emellett pedig a befektetők teljesen figyelmen kívül hagyják a mostani pénzrendszerünk összeomlásának esélyét.

Az elemző egy Medium-bejegyzést is írt év elején, amelyben a bitcoin stock-to-flow (S2F) modelljéről értekezett, pontosabban annak hatásáról az árfolyamra.

Most arra a következtetésre jutott, hogy a lehetséges nyereséggel szemben a bitcoin kockázata el van túlozva.

A S2F modell viszont jobban előrejelezheti az árfolyamok alakulását.

„A kötvények, részvények, arany és bitcoin történelmi „kockázat és nyereség” aránya megmutatja, hogy a BTC-piacok nagyobbnak érzik a kockázatot. A hozam nincs arányban a veszélyekkel, viszont nagyon jól megbecsülhetjük a S2F segítségével.”

Az előrejelzéséhez egy olyan kiegészítést is kapott, amely szerint 2024-re 100000 dollár is lehet az árfolyam.

Ezt viszont még tovább gondolták, a felezés után az előrejelzések szerint ennél sokkal nagyobbra lőhet ki az árfolyam, a legnagyobb felugrás elérheti akár az 1 millió dollárt is.

Olvastad már? Ez lehet a bitcoin „valódi kitörése”, melyet az alapjai is megerősítenek

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.