Úgy tűnik, hogy Törökország egyre jobban kezd megbarátkozni a kriptopénzekkel és ebben a Binance is segít neki a fiat belépési pontokkal.

Szinte egymásnak teremtették őket és most egy üzleti megállapodás keretében a legnagyobb kriptotőzsde és Törökország legnagyobb bankja, az Akbank összefogott.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Törökország vezet a kriptoprojektekkel

A Binance legújabb bejegyzése szerint üzleti megállapodást kötöttek Törökország legnagyobb bankjával. A török felhasználók mostantól azonnali utalásokat élveznek, ha török lírát utalnak be vagy ki.

Az első bank, ami integrálódik a Binance-el.

Egyesek számára ez nem meglepő. A török kormány egyre komolyabban beszáll a kriptopénzekbe.

Több hónappal ezelőtt jelent meg a hír, hogy Törökország egy központi bank által kiadott digitális valuta indítását tervezi 2020-ban. Az ország legnagyobb kifizetési bankja, a Takasbank máris megkezdte az arany és egyéb vagyonok digitalizálását.

Konya, Törökország hetedik legnagyobb városa is nemrég bejelentette, hogy saját „City Coin” indítását tervezi. A tervek szerint így javítanák az önkormányzat szolgáltatásait és infrastruktúráját.

Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója áprilisban előadást fog tartani az Isztambulban megrendezett Istanblock konferencián.

A kormány kezdeményezései mellett a Binance figyelmét a kriptopénzek elterjedtsége és használata hívta fel.

A Statistica felmérése alapján minden ötödik török ember birtokol vagy használ kriptopénzt, amely a legmagasabb érték a világon.

Összefok a Binance és az Akbank

CZ arra emlékeztet minket, hogy az Akbank nem csak a világ első bankja, amely közvetlenül integrálódik a Binance-el, hanem emellett Törökország legnagyobb bankja:

„A bejelentés szerint a Binance Törökországban támogatni fogja a lírát. A felhasználók ezt különböző módon vehetik igénybe, a Binance weboldalán, vagy alkalmazásán keresztül. Emellett a legkedvezőbb díjakat kínálják Törökországban.”

A Binance különböző szolgáltatásokat kínál, a felhőszolgáltatásoktól a derivátumokig és egyre jobban terjeszkedik.

Azonban az egyik legnagyobb teljesítménye, hogy mennyi fiat belépési pontot kínálnak. A tőzsde számos valutát támogat, mint az argentin pezó, a török líra, a brit font, vagy a thai bát.

CZ elmondta:

Célunk, hogy tovább növeljük a pénz szabadságát világszerte és a lehetőségek kibővítése különösen fontos egy ilyen gyorsan fejlődő országban.

Hozzátette, hogy az ipar növekedésével a termékek és a szolgáltatások is növekedni fognak:

„A kriptobefektetések és kereskedések folyamata idővel egyre gördülékenyebb és egyszerűbb lesz.”

Olvastad már? Jóváhagyta az orosz jegybank a nikkelbáró kriptopénzét

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂