11%-ot ralizott a Solana az elmúlt 24 órában

-

A Solana, a Cardano és az ICP altcoinok mind jelentős árfolyam-emelkedést tapasztaltak az elmúlt huszonnégy órában, miközben a kriptopiacok több mint 4%-kal nőttek, és a globális piaci kapitalizáció is elérte a 2,3 billió dollárt.
A Solana 9,06%-kal nőtt az éjszaka folyamán, és új történelmi csúcsot ért el 90,83 dolláros árfolyamával. A projekt az Ethereumnál sokkal hatékonyabb blokkláncnak állítja be magát. Jelenleg mintegy 1423 tranzakciót bonyolít másodpercenként az Ethereum szerény 15 tranzakciójával szemben, és mindegyik egy cent töredékébe kerül az Ethereum égbe szökő díjaihoz képest.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana egész héten új történelmi csúcsokat döntött. Csak csütörtök este 23%-kal nőtt a kriptopénz árfolyama. Augusztus közepe óta a Solana átmenetileg a piaci kapitalizáció alapján a tíz legjobb kriptopénz között tartózkodott. Most újra a tizenegyedik helyen áll.
A Solana raliját segíthette az a hír, hogy az Osprey Funds digitáliseszköz-kezelő megelőzte az iparági titán Grayscale-t a Solana befektetési termék elkészítését illetően. Az Osprey Solana Trustot kedden jegyezte be az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC).

A negyedik legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a Cardano 8,36%-kal, 2,85 dollárra emelkedett az éjszaka folyamán.
A Cardano a héten erős intézményi figyelmet is keltett. Nigel Green, a 12 milliárd dollárt kezelő deVere Group vagyonkezelő cég vezérigazgatója szeptemberre 3 dolláros célárat adott a Cardanónak, hozzátéve, hogy „már régóta bullish vagyok a Cardano iránt”.
Az árnövekedés tekintetében a Dfinity ICP tokenje vezeti a mezőnyt. A blokkláncprojekt, amely a 370 milliárd dolláros felhőalapú számítástechnikai iparral kíván versenyezni, az éjszaka folyamán 16,16%-kal emelkedett, és 66,37 dolláros új árfolyamot ért el. Miután az ICP három nappal az idei, május 7-i indulása után nagyon rövid ideig 567 dolláros történelmi csúcsot tartott, szabad zuhanásba kezdett, és 22,41 dolláros árfolyamig esett, mielőtt elkezdett magához térni.

A piacvezetők is jól teljesítenek. A Bitcoin 3%-kal 48.922 dollárra, míg az Ethereum szintén 3%-kal 3261 dollárra emelkedett.
(Forrás: Decrypt)

Olvastad már? Jack Dorsey fontolgatja egy decentralizált bitcointőzsde létrehozásának terveit

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!