Újabb tőkeinjekció támogatja az Ethereumot

Valami oknál fogva az ethereum (ETH) alulszerepel a bitcoin újabb bika piaca óta. Amíg vezető kriptopénz nagyjából 60%-ot esett eddigi csúcsához képest, az ethereum 75%-ot, vagyis még mindig medve piacban találja magát. Ennek ellenére tovább terjed az ethereum.

A Bloomberg szerint egy új 100 millió dolláros befektetési alap, a Dama Capital elsőként az ethereumra fog összpontosítani.

Andew Keys, az Ethereum fejlesztésének úttörője, a ConsenSys befektetője és a Darma egyik igazgatója elmondta, hogy cége bízik az ethereum sikerében az elkövetkezendő évtized során, a Darma ugyanis „tíz éves longot nyit.” Nem említett konkrét árjóslatot, de Keys szerint az ethereum „valós értékelése” sokkal magasabb lesz a mai 250 dollárnál.

Keys nem mondta el, hogy a 100 milliós tőke mennyi része lesz közvetlenül ethereumba fektetve, de a befektető kiemelte, hogy az ethereum nagyon fontos, mivel ez fog megfelelni „a decentralizált internetnek” melyre számos cég fog építkezni. Úgy is felfoghatjuk, hogy az etherrel egy részvényt vásárlunk a TCP/IP-ben.

A Darma hamarosan egyéb befektetési lehetőségeket is szeretne kínálni különböző digitális eszközökre, mint a bitcoin és a hamarosan induló Filecoin, mely az egyik legkevésbé ismert, de legnépszerűbb ICO a kriptopénzek relatíve rövid történelmében.

Terjed az Ethereum

A Darma támogatásához nagyban hozzájárult, hogy az ethereum egyre szélesebb körben terjed, mint platform. Az ethereum rendszerének alapjai egyre erősebbek.

Az ETH Gas Station elmondta, hogy az ethereum rendszere múlt héten „megdöntötte korábbi napi Gas felhasználását”, ami azt jelenti, hogy a rendszer több adatot és szerződést dolgoz fel, mint valaha.

Ez azért is jelentős, mivel az ethereum árfolyama még mindig 70%-kal alacsonyabban van, mint eddigi 1400 dolláros csúcsa, melyet a 2018 elején lezajlott kripto lázban ért e.

Nem csak ez az egy adat jelzi, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az ethereum platformja iránt és nem csak, mint befektetés.

A Binance kutatási részlege nemrég megírta a Twitteren, hogy az ethereum rendszer egyéb mutatói is nagyon sok bizalomra adhatnak okot.

Az aktív címek száma 10 hónapos csúcson van, emellett a napi láncon történő tranzakciók száma se volt ilyen magas szinten több mint egy éve és az ethereum összértéke is 8 hónapos csúcson van.

Ez annak lehet a következménye, hogy a „decentralizált pénzügyi világ” növelik az ethereum iránti érdeklődést, olyan jelentős cégek is az ethereum mögött álló blokklánc technológiát kezdik alkalmazni, mint az Ernst & Young, a Samsung, a JP Morgan és még sokan mások.

Lehet érdekel: A bankok tudják, hogy nem lehet megállítani a bitcoint

Forrás: ethereumworldnews.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok 10 évre szóló 100 millió dolláros finanszírozást kapott az Ethereum

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja, 1 hét telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.