XRP VS SEC – Ideje elkezdeni a vásárlást?

-

Ripple eljárási bírósági ítéletet nyert az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) folytatott folyamatban lévő jogi harcában, amely 2020-ban pert indított a digitális valutafizetési vállalat ellen 1,3 milliárd dollár értékű XRP jogosulatlan eladása miatt.

Az XRP továbbra is hullámzó kereskedést folytat a SEC vs Ripple csatában , de az XRP árfolyama bullish mintát alkot, ami felfelé irányuló mozgást jelezhet.

A Ripple SEC elleni 1,3 milliárd dolláros perének kellős közepén a bíróság arra kötelezte a SEC-et, hogy tegye közzé az Ethereum szabályozási státuszával kapcsolatos belső levelezését.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az XRP-tulajdonosok optimisták abban, hogy a SEC és a Ripple közötti egyezség pozitív hatással lesz az altcoin árára. Ezenkívül a bálnák altcoin felhalmozódása általában bullish-nek számít.

Ez a második fő tényező, amely az XRP árának emelkedését okozza. Ha ez a két tényező az előre jelzett módon alakul, nem lesz meglepő, ha az XRP ára hamarosan eléri a 10 dollárt. Adataink azt mutatják, hogy az XRP 0,49 dolláron forog.

Forrás: cryptonews.com

Az ítélet azt eredményezte, hogy az XRP értéke 17,65%-kal 0,5097 dollárra emelkedett az azt követő órákban.

A Ripple támogatói az ítéletet a kriptovaluta iparág egészének nagy győzelmének tekintették a kormányzati szabályozás elleni küzdelemben, és nem csak a vállalat számára a SEC elleni fellépésben. Amennyiben a Ripple győzedeslmeskedni tud a SEC felett, hatalmas erőt adhat a kriptopiac további hitelessége és ereje szempontjából.

Az XRP jelenlegi ára 0,4773 dollár, a 24 órás kereskedési volumen pedig 2,1 milliárd dollár. Az elmúlt 24 órában az XRP 1,23%-ot esett.

A CoinMarketCap most a 6. helyen áll 24 milliárd dolláros éles piaci sapkával. Maximális mennyisége 100 milliárd XRP érme és 49,9 milliárd XRP érme forgalomban van.

Forrás: cryptonews.com

Technikai szinten 0,4980 dollár alatti kialakulása jelzi a bullish trend folytatásának lehetőségét.

Ezzel szemben az XRP 0,4980 dollár irányába tart, ami egy csökkenő trendvonallal felső szintjét próbálja áttörni. Amennyiben át is töri, majd sikeresen vissza teszteli a felső trendvonalat, további emelkedésben bízhatunk.

Újult erővel megindulhat az árfolyam a 0.56012 dolláros szint felé, azonban nem most sem lesz könnyű áttörnie, ezt az erős szintet.

Indikátorok is segítségünkre válhatnak, mint az RSI és az MACD.

Mindkét mutató az XRP emelkedő trendjére utal. Ezenkívül az 50 napos mozgóátlag 0,4700 dollár közelében támogatja az XRP-t, ami emelkedő tendenciát jelez.

A megnövekedett XRP-kereslet átütheti a 0,4980 dolláros ellenállást, és az árat 0,5205 vagy 0,5600 dollárra emelheti.

Ripple vs. SEC csatában bekövetkezett további fejlemények ingadozhatnak az XRP/USD párban.

Olvastad már? 4 éves mélypontra csökkent a bitcoin hosszú távú jövedelmezősége

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!