Véget ért a „szeptemBEAR”

-

Mint megszokhattunk, hétvégén lelassul és lecsökken a kriptopiac ereje, mivel az tőzsdék hétvégén zárva vannak, így kevesebb volume mutatkozik meg a szektorban, így kisebb mértékű volatilitással lehet számolni.

Az USA-dollár indexének (DXY) egy kisebb korrekción megy keresztül, mely 112 ponthoz közelített, miután egy ellenállásba ütközött.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Továbbá megjelentek az Egyesült Államok személyes fogyasztási kiadásainak árindex adatai, amelyek a vártnál magasabb szintetek mutatott, növelve a FED-re nehezedő nyomást.

Legmagasabb értéket Hollandia képviseli, pontosan 17,1%-os éves növekedéssel.

Bitcoin

A Bitcoin szeptember 28-án visszapattant egy erős támaszról 18.826 dollárról, ami azt jelzi, hogy a bikák továbbiakban sem szeretnék, hogy mélyrepülésbe kezdjen az elem, ezért védik ezt a szintet.

 

Az árfolyam szeptember 30-án a 20 napos EMA (19.602 dollár) fölé tolták az árat, de küzdenek a magasabb szint fenttartásáért.

Ha a bikák nem engedik, hogy az ár a 20 napos EMA alá süllyedjen, megnő annak a valószínűsége, hogy az ár a csatorna alsó trendvonalához közelítsen.

A medvék várhatóan erős ellenállást fognak kifejteni ezen a szinten, de ha a bikák áthidalják ezt az akadályt, a Bitcoin rövid távon trendfordulatot vehet.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Ethereum

Az ETH csökkenő csatornamintázatban csökkent az elmúlt napokban. Rövid távon az ár 1250 és 1410 dollár között ragadt, ami alacsonyabb szintű keresletet mutat.

A tartományon belüli ármozgás általában véletlenszerű és ingadozó. Ezért nehéz biztosan megjósolni a kitörés irányát.

Ha az ár 1410 dollár fölé esik, az arra utal, hogy a bikák túlerőben voltak. A bikáknak le kell küzdeniük ezt az akadályt, hogy potenciális trendváltozást sugalljanak.

Másrészt, ha az árfolyam lefelé fordul és 1250 dollár alá esik, a medvék megpróbálják bebetonozni ezt a szintet és nem engednék, hogy további újra 1000 dolláros szintek alá essen az ár.

Ha sikerül nekik, az elem 1000 dolláros szintet tesztelheti.

Olvastad már? Lightning-mérnököt keres a Microstrategy

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!