Vajon a Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Cardano (ADA), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK) karácsonyi rallyja december elején kezdődik?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac rugalmasságot és folyamatos emelkedést mutat, ahogy belépünk decemberbe.

A legutóbbi PCE inflációs adatok úgy tűnik, hogy erősítették a piaci bizalmat, a Bitcoin (BTC) pedig pozitívan kezdte a hónapot.

A piac a szabályozási akadályok ellenére visszanyerte bizalmát, az amerikai PCE inflációs adat októberben 3%-ra lehűlésével.

Ez a pozitív lendület tükröződik a különböző kriptovalutákban, így a Bitcoin (BTC) árfolyamában is, amely 0,28%-os emelkedést ért el, és 38.000 dollár felett kereskedik.

Ezek a pozitív piaci dinamikák megalapozzák a Bitcoin (BTC), a Solana (SOL), a Cardano (ADA), a Litecoin (LTC), a Chainlink (LINK) és a feltörekvő ScapesMania potenciális karácsonyi raliját.

A kereskedők és a befektetők az ünnepi szezonban potenciális nyereségre figyelnek, amit a jelenlegi emelkedő trend és a Bitcoin (BTC) közelmúltbeli pozitív teljesítménye támogat.

Összefoglaló

ScapesMania: Erős előértékesítéssel és innovatív stratégiákkal feltörekvő, 2023-ban növekedésre kész.
Bitcoin (BTC): Rugalmas, 38 000 dollár felett kereskedik, ami a piac potenciális fellendülését jelzi.
Solana (SOL): Az 5. legtöbbet kereskedett kriptó, stabil növekedést és piaci jelenlétet mutat.
Cardano (ADA): Kihívás, mindössze 35%-os birtokosi nyereségességgel, a döntő 0,38 dolláros ellenállással szemben.
Litecoin (LTC): Alulteljesít a BTC-vel szemben, de a szerény rali jeleit mutatja.
Chainlink (LINK): Jelentős bálna aktivitás és pozitív piaci reakció, ami optimizmusra utal.

ScapesMania: Az új vetélytárs a kriptoarénában

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből az innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania láthatóságra és likviditásra készül, ami a növekedését fogja táplálni.

bitcoin

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék meg, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legfelkapottabb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

  • Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptohoz értő emberek profitáljanak a több milliárdos játékiparból;
  • Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget;
  • Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Bitcoin (BTC): A digitális aranyszabvány

bitcoin

A Bitcoin (BTC) figyelemre méltó fellendülést él át, 38 000 dollár felett kereskedik.

Ez a harmadik alkalom egy héten belül, hogy a Bitcoin (BTC) elérte ezt a szintet, ami emlékeztet a 2022. áprilisi helyzetére. Ez az újjáéledés jelentős, figyelembe véve a hosszú ideje tartó csökkenő tendenciát, amit tapasztalt.

A Bitcoin (BTC) jelenlegi piaci helyzete a stabilitás és az óvatos optimizmus keverékét tükrözi.

A 38 000 dollár feletti kereskedés pozitív jel, ami a piac esetleges fellendülését vagy stabilizálódását jelzi.

Előre tekintve a Bitcoin (BTC) összetett terep elé néz. A korábban erős kereskedési pozícióba való visszatérés további növekedési potenciált sugall.

A piac volatilitása és a külső gazdasági tényezők azonban kihívásokat jelenthetnek. A kulcs az lesz, hogy a Bitcoin meg tudja-e tartani jelenlegi szintjét és képes-e tartós befektetői érdeklődést vonzani.

Solana (SOL): A nagysebességű blokklánc

A Solana (SOL) a közelmúltban jelentős figyelmet kapott, és globálisan az 5. legtöbbet kereskedett kriptopénz lett. Ez az emelkedés a SOL iránti növekvő érdeklődést és potenciálisan szélesebb körű elfogadottságot jelzi.

A Solana (SOL) árfolyama viszonylag stabil volt, az elmúlt órában enyhe, 1,5%-os emelkedést mutatott.

Ez a stabilitás a megnövekedett kereskedési volumennel együtt szilárd megalapozottságra utal a piacon.

A Solana (SOL) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel a piacon elfoglalt növekvő pozíciójára.

A Solana (SOL) számára a kihívás az lesz, hogy fenntartsa lendületét, és továbbra is vonzza a kereskedőket és az alkalmazókat.

Az elkövetkező hónapok teljesítménye döntő fontosságú lesz a hosszú távú piaci pozíciójának meghatározásában.

Cardano (ADA): A rugalmasság tanulmánya

A Cardano (ADA) jelenleg kihívásokkal teli piaci helyzettel néz szembe, a Cardano (ADA) tulajdonosainak mindössze 35%-a van nyereségben. Ez szöges ellentétben áll más vezető blokklánc protokollokkal.

A Cardano (ADA) egy kulcsfontosságú ellenállási szintet azonosított 0,38 dollárnál. A piac a küzdelem jeleit mutatja, a Cardano (ADA) éppen ezen ellenállási pont alatt kereskedik.

A Cardano (ADA) jövője attól függ, hogy képes lesz-e áttörni a 0,38 dolláros ellenállási szintet.

Ennek az akadálynak a leküzdése a tulajdonosok számára nagyobb jövedelmezőséget eredményezhet, és potenciálisan új befektetéseket vonzhat.

Ha azonban ez nem sikerül, az további kihívásokat és esetleg a piaci bizalom csökkenését eredményezheti.

Litecoin (LTC): Az óriások árnyékában

A Litecoin (LTC) a Bitcoinhoz (BTC) képest alulteljesített, ahogy azt a kereskedők megjegyezték.

Ez az alulteljesítés rávilágít a Litecoin (LTC) kihívásaira egy olyan piacon, amelyet a nagyobb kriptovaluták uralnak.

Az alulteljesítés ellenére a Litecoin (LTC) szerény rallyt produkált, az elmúlt 24 órában 2,96%-os emelkedést ért el. Ez a fellendülés lehetőségére utal, bár a Bitcoin nagyobb piaci mozgásának árnyékában.

A jövőre nézve a Litecoinnak (LTC) ki kell vájnia a piaci rést, hogy nagyobb teret nyerjen.

Bár a közelmúltbeli szerény rali biztató, a Litecoinnak (LTC) erre a lendületre kell építenie ahhoz, hogy erőteljesebb és függetlenebb piaci jelenlétet alakítson ki.

Chainlink (LINK): A bálnák választása

A Chainlink (LINK) a nagy tranzakciók 401%-os megugrásának volt tanúja, ami jelentős bálna-aktivitásra utal. Ez a hullám pozitív jel, amely a nagybefektetők fokozott érdeklődését tükrözi.

A cikk írásakor a Chainlink (LINK) pozitívan reagált a bálnatranzakciók megugrására, az elmúlt 24 órában 3,78%-os növekedést mutatott. Ez a növekedés a piaci bizalom erős mutatója.

A Chainlink (LINK) jövője optimistának tűnik, különösen a megnövekedett bálnás aktivitás miatt.

A kihívás azonban az lesz, hogy ezt az érdeklődést fenntartsák és hosszú távú növekedéssé alakítsák.

A piac szorosan figyelni fogja, hogy a Chainlink (LINK) képes-e fenntartani jelenlegi lendületét és szélesebb befektetői bázist vonzani.

Következtetés

A kriptopiac jelenlegi pályája, amelyet a rugalmasság és a december elején kezdődő emelkedő trend jellemez, reményteli színpadot teremt egy potenciális karácsonyi rallyhoz.

A piaci hangulat közelmúltbeli pozitív változása a különböző kriptovalutákban tükröződött, beleértve a Bitcoint (BTC), a Solana-t (SOL), a Cardano-t (ADA), a Litecoint (LTC), a Chainlinket (LINK) és a feltörekvő ScapesMania-t.

Ahogy a ScapesMania készül a hivatalos bevezetésére, úgy készül arra, hogy jelentős hatást gyakoroljon.

Az úttörő, szerencsejátékkal kapcsolatos alapkoncepciójával és lenyűgöző előértékesítési számaival a ScapesMania kiemelkedik az altcoinok közül, amelybe karácsony előtt érdemes befektetni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.04.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) szombaton új 2024-es csúcsra, 0,65 dollárra emelkedett, majd hétfő kora reggel kisebb visszaesést szenvedett 0,63 dollárra. A SEC kontra Ripple per fejleményei...

A ChatGPT ezeket a kriptókat nevezte meg a 2024-es bikafutás legnagyobb nyerteseiként

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenlegi kedvező forgatókönyve közepette a Bitcoin erős teljesítményt mutatott, megtartva 62 ezer dollár feletti értékét. A folyamatban lévő rally ellenére a kriptopiac enyhe lassulást...

Az Ethereum alapítója szerint a kriptoipar kezd erőre kapni

Joe Lubin, az Ethereum egyik alapítója az ETHDenver konferencián tartott beszédében úgy fogalmazott, hogy a kriptoipar fontos szerepet fog játszani a jövőben, és a dolgok...

Hitelrontási pert indít a Tether a Wall Street Journal ellen

A Wall Street Journal egy cikkében összefüggésbe hozta az USDT stablecoin kibocsátóját, a Tethert, és a Bitfinex tőzsdét számos illegális tevékenységgel köztük csalással, pénzmosással, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!